NA SVE JE MISLILA

Ko će naslediti milione Šenon Doerti? Postavlja se pitanje - muž preljubnik, majka u poznim godinama ili pak neko treći

0

Glumica se pobrinula da posle njene smrti sve bude jasno, pa i pitanje njenog nasledstva 

KO ĆE NASLEDITI ŠENON DOERTI?
KO ĆE NASLEDITI ŠENON DOERTI?foto: Michael Tran / AFP / Profimedia

Čuvena holivudska glumica Šenon Doerti preminula je 13. jula u 53. godini, nakon što se od 2015. godine borila sa opakom bolešću. Njoj je dijagnostifikovan rak dojke, nakon čega je podvrgnuta lečenju i neko vreme se smatrala izlečenom, ali se rak ponovo vratio.

 

Budući da je znala da je kraj blizu Šenon je često govorila o tome da se sprema za smrt, ali na kraju ipak nije lako prihvatila to što je vreme da se oprosti od ovog sveta.

 

Neposredno pred smrt zvezda serija „Beverli Hils“ i „Čari“ zvanično se razvela od trećeg muža, fotografa Kurta Isvarijenka, koji ju je bolesnu varao.

On pak nije hteo da joj da razvod, a papire je potpisao bukvalno dan pre nego što je Šenon preminula. Mnogi su mišljenja da nije mogla da ode dok i taj problem ne reši.

 

Pre toga se pobrinula da rasproda imovinu za koju je smatrala da će njenoj majci biti teret nakon njene smrti. Upravo zbog toga su se mnogi pitali ko će naslediti milione koje je glumica tokom života zaradila.

 

Sada se konačno zna odgovor na to pitanje. Bogatstvo Šenon Doerti procenjuje se na oko pet miliona dolara. Budući da se glumica razvela neposredno pred smrt, a skoro sve je stekla pre trećeg braka, najveći deo imovine verovatno je prepisala majci i bratu, koji su do kraja bili uz nju.

 

ŠENON SVO BOGATSTVO OSTAVLJA SVOJOJ MAJCI
ŠENON SVO BOGATSTVO OSTAVLJA SVOJOJ MAJCI foto: BORISIO / Pacific coast news / Profimedia

Znajući da joj se bliži kraj, Šenon je nedavno podnela izjavu o svojim prihodima i troškovima. Mesečno je u proseku zarađivala 21.000 dolara zahvaljujući strimingu serije "Čari", navodi Telegraf.

 

U dokumentu je navela da ima 251 hiljada dolara u banci i još milion i 880 hiljada u akcijama i obveznicama. Posedovala je nekretninu u vrednosti od tri miliona dolara i kuću u Malibuu od šest miliona dolara.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Zakon o poreklu imovine i nasleđivanju

 

makonda-tracker