traumatično iskustvo

"Prijavio sam odmah policiji": Srpski glumac podelio jezivu ispovest o susretu njegove ćerke s napasnikom

0

Poznati glumac Predrag Peđa Damnjanović podelio je zastrašujuću ispovest o tome šta se dogodilo njegovoj 15-godišnjoj ćerki.

Glumac Predrag Peđa Damnjanović
Glumac Predrag Peđa Damnjanovićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac i voditelj Peđa Damnjanović ne deli često detalje o svom privatnom životu, ali je sada napravio izuzetak kako bi objavio jednu ličnu priču, koja je veliko upozorenje za društvo.


Kako je istakao, devojčicama i ženama preti mnogo opasnosti, a jedna od onih koja je doživela zastrašujuću scenu je i njegova ćerka.


– Manijaka je svuda i očigledno sve više, toga smo svesni, ali šaljem opet apel i upozorenje najviše zbog dece. Na Banovom brdu se opet pojavio jedan takav kome je mesto u ustanovi, ali ga očigledno još nisu ulovili i smestili gde mu je mesto – počeo je glumac.

On je ispričao da je njegovo dete presretnuto i da je nepoznat muškarac počeo da je zadrži.


Naime, moju ćerku koja ima 15 godina presreo je malopre na Banovom brdu "čovek" i uhvatio je za ruku. Rekao joj je da je mnogo lepa da moraju da se upoznaju, da mora da mu da njen broj telefona – napisao je glumac.

 


– Ona je u panici razmišljala da li je pametno da odmah počne da vrišti i otima se, ipak, bila je pribrana i rekla mu je da je maloletna i da je pusti. Pokušao je još da je zadrži i kada je rekla da je zove tata, pustio ju je – podelio je na Instagramu.


Kako je Peđa Damnjanović istakao, on je prijavio ovaj slučaj nadležnima.


Prijavio sam odmah policiji, oni sad patroliraju tim krajem, ali svakako razgovarajte sa decom o tim situaciji i pričajte im da stalno svuda idu u grupi – istakao je.

 

Ispovest glumca Predraga Peđe Damnjanovića
Ispovest glumca Predraga Peđe Damnjanovićafoto: damnjanovski_, Instagram

Glumac je, inače, otac troje dece, a nedavno se razveo od supruge posle 17 godina braka. On je nakon rastanka objasnio da s bivšom suprugom ima odličan, prijateljski odnos.

 

BONUS VIDEO

Strašno iskustvo Milice Pavlović

 

makonda-tracker