zanimljivo!

Koju teniserku povezuju s Karlosom Alkarazom? Već godinu dana se šuška da su tajni par, a on odgovara diplomatski

0

Mada oboje čuvaju svoj privatni život od medija, već duže od godinu dana se nagađa da su Karlos Alkaraz i mlada teniserka par.

Karlos Alkaraz nakon pobede na Vimbldonu
Karlos Alkaraz nakon pobede na Vimbldonufoto: EPA-EFE/NEIL HALL

Teniser Karlos Alkaraz igra fantastičan tenis, pa je nedavno pobedio našeg Novaka Đokovića i uspešno odbranio svoju vimbldonsku krunu. Na ovom meču veliku pažnju privukla je pojava Kejt Midlton sa ćerkom Šarlot, kao i čitavog krema britanskog i američkog društva.

 

Tu su se našli i Džulija Roberts, Andre Agasi, Tom Kruz, Benedikt Kamberbač, Pipa Midlton, te je prisustvo jedne teniserke ostalo možda u senci.

 

Zapravo, zanimljivo je da je reč o teniserki koju već duže vreme povezuju s Alkarazom, ali oboje mudro ćute.

Naime, reč je o Emi Radukanu, britanskoj teniskoj zvezdi koja je pratila meč Alkaraza i Đokovića iz publike, a već duže od godinu dana se mogu čuti tračevi da se par zabavlja u tajnosti!

 

Ema Radukanu je pratila muško finale Vimbldona iz publike
Ema Radukanu je pratila muško finale Vimbldona iz publikefoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Ema je ispričala koji su njeni razlozi za dolazak na Vimbldon, a zanimljivo je da fokus nije bio na tenisu, već na princezi od Velsa. Naime, ona je nedavno otkrila koja poznata ličnost joj je omiljena, a reč je baš o Kejt Midlton.

 

Njeno kraljevsko visočanstvo, princeza od Velsa, ona je moj idol — otkrila je Radukanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

 

Ni Alkarazov odgovor o Emi Radukanu nije te tračeve smirio, već, naprotiv, podgrejao.

 

Ne znam, ne znam, mislim da je dosta ljudi došlo da gleda finale. Mislim da Novak i ja uvek imamo dobru igrau na terenu i da je to lepo gledati. Ema je odavne i verujem da je htela da gleda meč. Da postoji gren slem u Mursiji (njegovom rodnom gradu, prim. aut.), i ja bih 100 posto otišao na finale. Ne znam da li je došla da me vidi, ko zna? Morate to da pitate nju, ali nadam se da je uživala — nevešto je rekao Alkaraz.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Karlos Alkaraz na borbi bikova u Španiji

 

makonda-tracker