SKANDALOZNO

ZA LETICIJU I FELIPEA NEMA TAKO LEPE REČI: Bivša ljubavnica španskog kralja otkrila PORODIČNE TAJNE i detalje AFERE

0

Kralj Huan Karlos početkom avgusta napustio je Španiju i otišao u Ujedinjene Arapske Emirate, gde i dalje boravi

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kao dugogodišnja ljubavnica kralja Huana Karlosa, Korina Zu Sajn-Vitgenstajn bila je upućena u mnoge stvari, pa i ne čudi da je bez razmišljanja odgovorila na poziv čuvenog Paris Matcha da ispriča sve detalje iz njegovog života.

 

Da je osveta ostavljene žene ono od čega većina muškaraca strahuje, na svojoj koži je osetio i bivši španski kralj Huan Karlos, nakon što je Paris Match objavio intervju s njegovom bivšom ljubavnicom Korinom, koja je godinama bila prava misterija za sve evropske medije koji su pokušali da saznaju njen identitet. Danas je situacija sasvim drugačija, jer ova plavokosa Nemica koristi svaku priliku i svaki poziv medija da otkrije detalje svoje tajne vanbračne veze s kraljem.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

Prema njenoj priči, kralj Huan Karlos navodno joj je u jeku njihove najveće ljubavi otkrio kako strahuje od svoje budućnosti, kao i o planovima koje njegovi neprijatelji imaju da ga unište.

 

Među njegovim neprijateljima, na prvo je mesto stavila njegovu suprugu, kraljicu Sofiju, koju je optužila kako je radila sve kako bi na tron zaseo njen sin Felipe, danas aktuelni španski kralj.

 

Kako tvrdi dalje, bivša kraljica izrazito je veliki manipulator i želela je da kontroliše kraljevstvo, a imala je oduvek puno veći uticaj na sina nego na supruga.

 

Novinar Paris Matcha dotakao se u intervjuu i kraljeve namere da je jednog dana oženi, ali i njegovog bega u Abu Dabi. Korina je na to odgovorila sasvim otvoreno i napomenula kako su zapravo kralj Felipe i njegova supruga, kraljica Leticija krivi jer nisu doneli dobru odluku: "Tokom cele te krize, kraljevska porodica trebalo je da ostane zajedno. Poslati bivšeg kralja, koji je slabog zdravlja, u izgnanstvo i to u jeku pandemije korona virusa, potpuno je neodgovorno".

 

Bivša ljubavnica kralja Huana Karlosa priznala je da su je, nakon otkrića njihove afere, počeli proganjati, a tvrdi i da su je pokušali ušutkati preteći joj sudbinom princeze Dajane. Zbog svega je, kaže, 65 milona evra koje je dobila od bivšeg španskog kralja, smatrala velikodušnim darom i priznanjem koliko mu je značila, uprkos tome što je on taj novac dve godine kasnije tražio natrag.

 

Njihova afera trajala je od 2004. do 2009. godine. Njihova je romansa senzacionalno otkrivena 2012. godine kad je slomio kuk, pa se morao vratiti s putovanja na kojem ga je tada pratila Korina.

 

 

makonda-tracker