jedini koji nije putovao nigde

Džordž je išao na fudbalsko prvenstvo, a Šarlot na Vimbldon: Strogo pravilo zbog kog je Lui morao da ostane kod kuće

0

Dok je ostatak njegove porodice posetio Vimbldon ili Nemačku, princ Lui je jedini koji je morao da ostane kod kuće, a sve zbog važnog pravila.

Princ Lui na paradi Pozdrav bojama
Princ Lui na paradi Pozdrav bojamafoto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Među glavnim zvezdama Vimbldona bile su definitivno princeza od Velsa Kejt Midlton i njena ćerka, princeza Šarlot, koja je imala veliku želju da dođe kao gošća na ovaj teniski turnir.

 

Drugo pojavljivanje Kejt Midlton u javnosti od početka godine nije moglo da prođe neopaženo, čitav autfit je bio pun simbolike, a i sama princeza imala je detalje na sebi koji su slali važne, skrivene poruke.

 

S druge strane, princ Džordž sa ocem Vilijamom otputovao je u Nemačku na Evropsko prvenstvo u fudbalu, a jedini koji je propustila sva važna sportska dešavanja bio je maleni princ Lui.

U nedelji turnira i prvenstava koje je pratila čitava Evropa, Lui je bio jedini član kraljevske porodice koji je izostao, na društvenim mrežama su se neki korisnici šalili kako on "organizuje žurku kod kuće".

 

Dok su njegovi brat i sestra već dva puta bili na Vimbldonu, činjenica je da nijedno dete nije prisustvovalo turniru pre osme godine. 

 

Princeza Šarlot na ovogodišnjem Vimbldonu
Princeza Šarlot na ovogodišnjem Vimbldonufoto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

S tim u vezi, Lui ima još dve godine dok ne bude dobio priliku da se pojavi na ovom teniskom turniru, na kom su pravila veoma stroga.

 

Ni Šarlot, kao ni Lui, nije putovala na fudbalsko prvenstvo, pa su princ i princeza od Velsa podelili njihovu fotografiju u dresovima, jer su gledali utakmice od kuće.

 

 

Princ Lui nije bio ni na koncertu Tejlor Svift krajem juna u Londonu, kada je na istom princ Vilijam proslavio 42. rođendan, i to uz Džordža i Šarlot.

 

1 / 6 Foto: princeandprincessofwales/Instagram

Princeza Kejt takođe nije došla na koncert megazvezde, već se, pre Vimbldona, pojavila samo na paradi Pozdrav bojama.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Đoković trenirao sa Sinerom pred Vimbldon

 

makonda-tracker