nigde nisu sigurni

Kralj Čarls i Kamila u opasnosti? Dok su mahali okupljenima, obezbeđenje u zadnji čas reagovalo i sklonilo ih na sigurno

0

Kralj Čarls III i kraljica Kamila našli su se u velikoj neprilici prilikom zvanične posete Džerziju.

foto: EPA /  NEIL HALL
foto: EPA / NEIL HALL

Kralj Čarls III i kraljica Kamila doživeli su neočekivani prekid u svojoj zvaničnoj poseti Džerziju.

 

Već tokom prvog dana gostovanja obezbeđenje je brzo reagovalo na potencijalnu pretnju po bezbednost kraljevskog para, što je rezultiralo skraćivanjem njihove posete tom lokalitetu.

 

Kako dobro obavešten izvor naglašava, predstavnici britanske monarhije brzo su odvedeni na sigurno, a njihovi tamošnji angažmani do daljnjeg su otkazani.

Tokom svoje prve zvanične posete Džerziju Čarls i Kamila uživali su u šetnji Vembridž Plejsom, kada ih je obezbeđenje iznenada u tome prekinulo.

 

Iako je bilo predviđeno da kraljevski par još neko vreme provede na pomenutom lokalitetu, potencijalna pretnja po njihovu bezbednost je uočena,a reakcija nadležnih bila je brza.

Kralj i kraljica brzo su odvedeni na sigurno
Kralj i kraljica brzo su odvedeni na sigurnofoto: EPA-EFE/CLEMENS BILAN

Obezbeđenje je promptno intervenisalo, usmeravajući kraljevski par ka "Pomme D’or hotelu", gde su nešto kasnije planirali da prisustvuju popodnevnoj čajanci.

Uprkos neprijatnosti, kralj je našao vremena da pozdravi okupljene na putu do vozila
Uprkos neprijatnosti, kralj je našao vremena da pozdravi okupljene na putu do vozilafoto: EPA / Robert Ghement

Iako su se na brzinu uputili ka hotelu, kralj Čarls nije propustio priliku da se srdačno pozdravi sa ljudima koje je sreo putem do automobila, pokazujući svoju karakterističnu bliskost i pristupačnost prema javnosti.

Kraljevski par ubrzo je napustio lokalitet
Kraljevski par ubrzo je napustio lokalitetfoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Dok su se pripremali za dolazak u hotel, uprava "Pomme D’or" hotela brzo je reorganizovala njihov dnevni red, prilagođavajući se novonastaloj situaciji. Bakingemska palata za sada nije davala zvanične izjave u vezi sa ovim nemilim događajem.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker