put do sreće

Novak veruje u zakon privlačenja, a ovo su njegove tajne: 5 saveta za manifestovanje uspešnog i srećnog života

0

Sigurno ste nekada čuli za pojam manifestovanja, a u moć zakona privlačenja veruje čak i slavni teniser Novak Đoković

Novak Đoković veruje u moć zakona privlačenja
Novak Đoković veruje u moć zakona privlačenjafoto: EPA-EFE/ADAM VAUGHAN

Verujem da privlačimo stvari svojim životom, da naše misli direktno proizvode posledice u stvarnom životu – izjavio je jednom prilikom Novak Đoković.

 

Zakon privlačenja postao je koncept popularan širom sveta, a zasniva se na verovanju da fokusiranjem na pozitivne misli i neke lične želje ili ciljeve možemo ostvariti sve što poželimo.

 

Da i najbolji teniser sveta veruje u ovaj zakon nije tajna, a mi vam predstavljamo 5 saveta na osnovu kojih ćete uspešno manifestovati svaki životni uspeh, baš poput Novaka Đokovića.

 

 

1. Vizualizacija i afirmacije

 

Redovno praktikujte vizualizaciju svojih želja kao da su već ostvarene. Koristite afirmacije koje podržavaju vaše ciljeve i uverenja da ste dostojni i sposobni da ostvarite ono što želite.

 

2. Održavanje pozitivne energije

 

Fokusirajte se na pozitivne misli, osećanja i delovanja. Okružite se ljudima, aktivnostima i atmosferom koje vas inspiriše i podstiče.

 

Manifestovanje se može vršiti na različite načine
Manifestovanje se može vršiti na različite načinefoto: OlgaPS/Shutterstock

3. Verovanje i poverenje

 

Imajte apsolutno verovanje da će se vaše želje ostvariti. Izgradite poverenje u univerzum ili više sile, kao i u svoju sposobnost da privučete ono što želite.

 

4. Zahvalnost

 

Redovno praktikujte zahvalnost za ono što već imate i za ono što tek dolazi. Zahvalnost stvara pozitivnu vibraciju koja jača vašu manifestacionu moć.

Zakonom privlačenja možemo privući uspehe na svim poljima
Zakonom privlačenja možemo privući uspehe na svim poljimafoto: Shutterstock / Roman Samborskyi

5. Delovanje i otvorenost

 

Budite otvoreni za prilike i znakove koji vam dolaze na putu ka ostvarenju ciljeva. Preduzmite korake prema ostvarenju svojih ciljeva, bilo da se radi o malim ili velikim koracima.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Novak Đoković na terenu

 

 

makonda-tracker