lažne suze

"Kakvi prevaranti": Zbog jednog poteza supruge glumca Aleka Boldvina mnogi misle da poznati par obmanjuje javnost

0

Nakon što mu je suđeno za ubistvo iz nehata, glumac Alek Boldvin danas je oslobođen svih optužbi

Mnogi optužuju Hilariju Boldvin da nije iskrena
Mnogi optužuju Hilariju Boldvin da nije iskrenafoto: EPA-EFE/RAMSAY DE GIVE / POOL

Sudija iz Novog Meksika danas je odbacio slučaj koji se protiv Aleka Boldvina vodio zbog optužbe za ubistvo iz nehata.

 

Holivudski glumac sa olakšanjem je dočekao ove vesti, a nakon donete presude on i supruga Hilarija zagrlili su se i briznuli u plač.

 

Ipak, zbog jednog videa sa suđenja koji je procureo u javnost,poznati par mnogi nazivaju "prevarantima" i "lažovima".

 

Naime, Hilarija Boldvin bila je uz supruga tokom čitave drame koja se odvija još od 2021. godine, a na donošenju konačne presude sedela je odmah iza glumca.

 

Njenu emotivnu reakciju i suze radosnice izazvane srećnom završnicom ove priče zasenio je video koji je objavio Dailymail, na kome se jasno vidi kako joga instruktorka i spisateljica suprugu šalje "tajne signale".

@dailymail Hilaria Baldwin motioned for her husband Alec to turn around during his Rust trial. He has pleaded not guilty to two counts of involuntary manslaughter after allegedly fatally shooting Rust cinematographer Halyna Hutchins on set. #alecbaldwin #hilariabaldwin #celebritynews #celebnews #trial #courtroom #crime #rust ♬ Creepy and simple horror background music(1070744) - howlingindicator

Na spornom snimku može se videti kako Alekova lepša polovina gotovo preteći gestikulira i pokazuje mu da se okrene na drugu stranu.

Nakon presude Boldvin je zagrlio svoju suprugu
Nakon presude Boldvin je zagrlio svoju suprugufoto: EPA-EFE/RAMSAY DE GIVE / POOL

Ova scena izazvala je lavinu negativnih komentara na društvenim mrežama. "Kakvi prevaranti. Ne mogu da verujem", "Sve ovo je predstava", "Ovaj čovek treba da bude iza rešetaka" – samo su neki od komentara koji su se našli ispod videa.

Alek grli svoje advokate
Alek grli svoje advokatefoto: EPA-EFE/RAMSAY DE GIVE / POOL

Podsećanja radi, na snimanju filma "Rust" 2021. godine Alek Boldvin usmrtio je snimateljku Halinu Hačins nakon što je u njenom pravcu pucao iz rekvizita koji je bio napunjen pravim mecima.

 

Hačins je podlegla povredama koje je dobila kada je replika revolvera Colt 45 sa kojom je Boldvin vežbao u crkvi ispred Santa Fea ispalio pravi metak. Režiser Džoel Souza takođe je bio ranjen.

 

Dizajnerka rekvizita za film "Rust" Hana Gutijerez-Rid u martu je proglašena krivom za smrt snimateljke, a kazna koju je dobila u slkladu je sa ozbiljnošću situacije.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Bio sam član porote, znam kako to izgleda

 

 

makonda-tracker