preslatko

Tufnice su bile rezervisane za Kejt, ali savšeno ih nosi i Margo Robi: Trudna glumica oduševila sve na Vimbldonu

0

Sve, počev od dezena do kroja je savršeno i to ne samo za trudnice 

foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia
foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Trudna Margo Robi prvi put se pojavila u javnosti nakon što se saznalo da je u drugom stanju na Vimbldonu sa Tomom Akerlijem s kojim je neprestano razmenjivala nežnosti.


Kao i uvek i sada je bila na meti pogleda, a kako i ne bi kad su gotovo svi njeni stajlinzi savršeni, pa ne čudi što su postali inspiracija ženama širom sveta.

 

Za ovu specijalnu priliku glumica se odlučila za izgled koji nije za trudnice pojavivši se u modernoj haljini na tačkice kada je u petak, 12. jula, sa suprugom prisustvovala teniskom turniru u Londonu.

Margo je pasionirani ljubitelj tenisa i ne propušta ovo takmičenje već godinama. Sve oči javnosti su bile uprte u lepu glumicu, jer je ovo bilo prvi put da se pojavljivila u javnosti otkako su se pojavile vesti o njenoj trudnoći.

 

Svi su sa oduševljenjem gledali u njen preslatki trudnički stomak koji se nadzirao ispod prelepe haljine na tufne neobičnog kroja. 

 

Čini se da je ova haljina privukla mnogo pažnje zbog svog nestandardnog kroja. Naime, ona je imala levi rukav koji je podsećao na šal i asimetričnu suknju koja je bila dovoljno široka da glumici u njoj bude prijatno čak i po veoma toplom danu kakav je danas bio u Londonu.

1 / 5 Foto: Stephen Lock / Zuma Press / Profimedia

Odeću je ukomponovala sa crno-belom torbom i parom crnih sandala sa  otvorenim prstima.

 

Robi je upotpunila izgled sa parom pravougaonih naočara za sunce, a kosu je pustila da pada u labavim talasima preko ramena.

 

Njen izabranik i budući tata, Akerli, 34, obukao je pantalone boje lososa i krem majicu za tenis, a svoj izgled je upotpunio belim patikama i naočarima za sunce.

 

Par je tokom meča razmenjivao nežnosti i ljubio se i svi su primetili da čuvena Barbi izgleda veoma srećno i da uz svog izabranika ne skida osmeh s lica.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Neobično izdanje naše mlade pevačice 

 

makonda-tracker