preslatko

Jeleni je napisao pesmu, a tek kad vidite šta radi sa Tarom: Najnovije fotografije tate i ćerke gleda svet i aplaudira

0

Poznato je da su našem Noletu članovi porodice broj jedan, a kad vidite kako razmenjuje nežnosti sa ćerkom, sve će vam biti jasno 

ĐOKOVIĆ RAZMENJUJE NEŽNOSTI S TAROM NA TERENU
ĐOKOVIĆ RAZMENJUJE NEŽNOSTI S TAROM NA TERENUfoto: John Walton / PA Images / Profimedia

Novak Đoković je danas tema broj 1 u svim domaćim, ali i stranim medijima i to ne bez razloga. Od samog početka njegove karijere Jelena, njegova supruga, mu je bila najveći oslonac.

 

Svoju karijeru zapostavila je kako bi bila uz njega, kako bi održala porodicu, gajila decu, a čini se da je Nole taj njen trud i napor i te kako znao da ceni. Ništa manje prvržen svojoj porodici nije ni Novak, koji se trudi da svaki trenutak slobodnog vremena provede sa Jelenom, Tarom i Stefanom

 

Nole i Jelena su danas proslavili mali jubilej, 10 godina braka, a za tu specijalnu priliku teniser je svojoj supruzi napisao pesmu i time izazvao opšte oduševljenje čitavog sveta.

Ipak, tu nije kraj lepih trenutaka koji se tiču ove prelepe, skladne porodice. Novak redovno vežba, jer Vibldon i dalje traje, a jedna scena sa terena na kojem je Nole imao trening, a pridružila su mu se i deca, obišla je svet.

 

Naime, malena Tara je ušla u jednom trenutku kod Noleta na teren, uzela reket i njih dvoje su zaigrali protiv dvojca koji se nalazio s druge strane mrežice.

 

Novak je u jednom trenutku prišao Tari, zagrlio je i poljubio, a potom je usledila još jedna scena o kojoj zapravo svi i pričaju. Nole i Tara su se u jednom trenutku u znak radovanja sudarili stomacima, što je uhvatila kamera fotografa sa Vimbldona. 

 

Ovaj trenutak ostaće sigurno upamćen, a Nole je još jednom pokazao da osim što je vrhunski sportista takođe je i veoma posvećen porodični čovek, koji za svoju decu i suprugu uvek ima vremena. 

makonda-tracker