neizvesno je

Neočekivan potez uliva POSLEDNJU NADU: Da lu su Dženifer Lopez i Ben Aflek na putu da reše bračne nesuglasice

0

U jeku spekulacija, jedan znak daje nadu da ipak brak može da se spasi 

foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT
foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Čuveni glumački par Ben Aflek i Dženifer Lopez nedavno su se našli u kancelariji glumaca kako bi obavili važan razgovor, zbog čega se sad šuška u javnosti da bi to mogao da bude dobar znak.

 

Ovakav razvoj događaja govori u prilog činjenici da im je stalo do toga da spasu brak i da ponovo uživaju u ljubavi koju su čekali decenijama.

 

Njih dvoje već nekoliko meseci ne viđamo zajedno u javnosti, a spekulacije o bračnim problemima sve su glasnije nakon što se Ben nije pojavio na Met Gali sa suprugom.

Nakon toga se iselio iz njihove skupe vile, Džej Lo je otkazala turneju, otišla je sama na odmor, a on je za to vreme uzeo sve svoje stvari iz njihovog zajedničkog doma.

 

Ipak, sastanak u kancelariji u Los Anđelesu početkom ove nedelje podgrejao je nade svih onih koji navijaju da se ovaj par izmiri i da nastavi gde je stao. 

 

Govoreći za Dejli mejl, lajfkouč Manj Bahra rekao je da je par išao da razgovara i pokuša da izgladi razlike koje su se našle na putu njihovog dvogodišnjeg braka.

 

DŽENIFER I BEN MOŽDA IPAK NISU DOŠLI DO KRAJA
DŽENIFER I BEN MOŽDA IPAK NISU DOŠLI DO KRAJA foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

- Nemojte se iznenaditi dođe do preokreta u ovoj priči. Svemir često može učiniti čuda za vezu koja je bila pod stalnim nadzorom javnosti. Moguće je će vreme koje su proveli razdvojeni pomoći paru da ponovo uspostavi prioritete razmotri ono što ih je spojilo - rekao je on, pa je dodao:

 

- Ovaj poslednji neuspeh ih je možda samo ojačao u uverenju da žele da budu zajedno. Uz to, ne možemo isključiti da ovo nije bila neka vrsta konačnog razgovora koji bi potvrdio da se i dalje vole.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ben Aflek i Džej Lo opet u vezi?

 

makonda-tracker