sav taj raskoš

Kako će izgledati najskuplje venčanje na svetu? 10 miliona za slavnog pevača, a među gostima i Kim Kardašijan

0

Kada je u pitanju dobra zabava, najmlađi naslednik Ambani imperije ne žali novac.

Ambani venčanje jedno je od najskupljih na svetu
Ambani venčanje jedno je od najskupljih na svetufoto: SOPA Images Limited / Alamy / Alamy / Profimedia

Mesecima unazad mediji bruje o raskalašnim zabavama koje kao uvertiru u svoje svadbeno veselje organizuje jedan od trenutno najbogatijih parova na svetu.

 

Anant Ambani i Radika Merčant oboje su naslednici multimilionskih porodičnih imperija i to ostatku sveta vrlo otvoreno pokazuju.

 

Venčanje koje su mnogi okarakterisali kao "do sada neviđeno" održaće se u danima između 12. i 14. jula, a na poslednjem u nizu predsvadbenih ceremonijala nastupao je svetski poznati pevač Džastin Biber.

 

Anant Ambani i Radhika Merčant sudbonosno 'da' izgovoriće danas, a svadbena zabava trajaće čak tri dana.

 

S obzirom na sve ono što bogata indijska tradicija i kultura nose sa sobom, u ovom delu sveta nije neuobičajena pojava proslavljati sklapanje braka duže od jednoga dana.

 

Ipak, najmlađi sin jednog od najbogatijih ljudi na svetu Mukeša Ambanija pojam tradicionalne indijske svadbe podigao je na jedan potpuno novi nivo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anant Ambani (@ananthambani)

Naime, još pre nekoliko meseci zaljubljeni par počeo je sa organizovanjem presvadbenih zabava kojima su prisustvovali predstavnici svetskog džet seta, a budućim mladencima na uvce su pevale zvezde poput Rijane.

Prošlog petka na luksuznoj proslavi upriličenoj u Mumbaju pojavio se pevač Džastin Biber i mladencima zapevao u zamenu za vrtoglavih 10 miliona dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anant Ambani (@ananthambani)

Da prema Forbsu "težak" 124 milijarde dolara predsednik "Reliance Industries" kompanije nije štedeo na svom najmlađem sinu govori činjenica da je i najsitniji detalj na ovom venčanju slika i prilika njihovog ekstravagantnog načina života.

Prijanka Čopra i Nik Džonas stigli su na Ambani venčanje
Prijanka Čopra i Nik Džonas stigli su na Ambani venčanjefoto: Satish Bate/Hindustan Times/Shut / Shutterstock Editorial / Profimedia

Za slavlje koje će se održati na imanju Anantovih roditelja u Jamnagaru unajmljeno je preko 20 kuvara, a spisak zvanica broji više od hiljadu ljudi.

Među zvanicama je i Kim Kardašijan
Među zvanicama je i Kim Kardašijanfoto: Ajay Patil, Kaushal Punatar / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Među zvanicama su Bil Gejts, Hilari Klinton i Mark Zakerberg koji su prethodno prisustvovali i venčanju mladoženjine sestre 2018. godine. Krem svetskog društva okuplja se trenutno u Indiji, a prisutne su i Kim Kardašijan i jedna od najvećih indijskih zvezda Prijanka Čopra sa suprugom Nikom Džonasom.

 

Uz pozivnice – dres kod

 

– Sa srcima punim radosti i uzbuđenja, pozivamo vas na proslavu Anant i Radhike u našem domu u Jamnagaru. Radujemo se što ste sa nama da podelimo našu sreću, ljubav i smeh i stvorimo uspomene koje ćemo zauvek čuvati – piše na pozivnicama za najskuplje venčanje na svetu.

 

Uz pozivnice, gosti su dobili i detaljan plan i program aktivnosti tokom svakog dana venčanja, kao i dres kod za svaku od navedenih prilika.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anant Ambani (@ananthambani)

Oni koji će u narednim danima biti deo jednog od najekskluzivnijih događaja ove godine imaće prilike da se druže na fensi zabavi uz koktele, ali i u "šetnji kroz divljinu" gde će imati priliku da posete centar za brigu o životinjama Reliance koji je u vlasništu mladoženje.

 

– Želimo da maksimalno uživate u svakom trenutku i stvorite lepe uspomene koje traju ceo život – istaknuto je na pozivnicama, a mi smo sigurni da će gosti ovo venčanje zaista pamtiti zauvek.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Svadba Đokovića drugi dan

 

makonda-tracker