ljubavna priča

VENČANJE IZ SNOVA U 5 KORAKA: Moderna bajka lepe manekenke i slavnog sportiste prava je inspiracija za letnje ceremonije

0

Manekenka Olivija Kulpo izgovorila je sudbonosno da NFL zvezdi Kristijanu Mekafiju, a njihovo venčanje prava je moderna bajka i inspiracija za letnje venčanje iz snova. 

Olivija Kulpo
Olivija Kulpofoto: Instagram

Modna ikona i bivša "Mis univerzuma" Olivija Kulpo nedavno je izgovorila sudbonosno "da", a spektakularno venčanje očaralo je svet.

 

Spojem luksuza, sofisticiranosti i intimnih momenata, njeno venčanje postavilo je nove standarde za eleganciju i stil.

 

U nastavku teksta donosimo vam sve detalje o ovom događaju koji je istinski definisao moderne svadbene trendove.

 

Lokacija

 

Ceremonija je upriličena na idiličnoj lokaciji, koja je savršeno reflektovala Olivijin besprekoran ukus. Svadbeni obred i proslava organizovani su u predivnoj starinskoj vili na Roud Ajlendu, što je celokupnoj atmosferi dodalo notu romantičnosti i prirodne lepote. Dekoracija je bila minimalna, ali luksuzna, sa pažljivo odabranim belim cvećem koje je dodavalo šarm i eleganciju prostoru.

 

 

Venčanica

 

Olivijina venčanica bila je pravo remek-delo sa potpisom čuvenog italijanskog brenda Dolče i Gabana. Haljina je kombinovala klasične linije sa modernim detaljima, kreirajući savršeni spoj tradicionalnog i savremenog stila. Delikatna čipka, sofisticirani kroj i dugi veo savršeno su se uklopili u njen izgled, čineći je pravom princezom na njen poseban dan.

 

 

Mladoženja

 

NFL zvezda mladoženja Kristijan Mekafri blistao je u klasičnom crnom smokingu, koji je savršeno odgovarao formalnosti i eleganciji događaja. Pratnja mlade bila je obučena u elegantne haljine pastelnih boja, dok su mladoženjini prijatelji nosili usklađene odela, što je dodatno naglasilo koheziju i stil svadbene ceremonije.

 

Olivija Kulpo i Kristijan Mekafri
Olivija Kulpo i Kristijan Mekafrifoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Detalji i dekoracija

 

Posebnu pažnju privukla je dekoracija, koja je savršeno reflektovala Olivijin prefinjeni ukus. Stolovi su bili ukrašeni elegantnim cvetnim aranžmanima, svećama i kristalnim čašama, kreirajući toplu i intimnu atmosferu. Svaki detalj, od pozivnica do zahvalnica, bio je pažljivo odabran i usklađen, što je dodatno doprinelo besprekornom izgledu cele proslave.

 

'Upravo venčani'
"Upravo venčani"foto: Patriot Pics / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Gosti i zabava

 

Venčanje su uveličali brojni poznati gosti iz sveta mode, sporta i muzike. Zabava je bila ispunjena smehom, plesom i muzikom, a vrhunac večeri bila je izvedba popularnog benda koji je zvanice držao na nogama do kasno u noć. Fotoaparati su zabeležili svaki trenutak, stvarajući uspomene koje će svi prisutni dugo pamtiti.

 

Venčanje je održanu u krugu prijatelja i porodice
Venčanje je održanu u krugu prijatelja i porodicefoto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Venčanje lepe manekenke nije bilo samo događaj, već prava modna bajka. Spoj luksuza, elegancije i ljubavi učinili su ovaj dan posebnim ne samo za mladence, već i za sve prisutne. Njeno venčanje će zasigurno ostati inspiracija mnogima koji sanjaju o savršenom danu iz snova, a ne zaboravite da je najvažnije da VI budete ti koji će se na svom posebnom danu najlepše provesti!

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Ne kupujte da biste bacili!

 

 

 

makonda-tracker