iznenadićete se

Znate li ko su Deni Kolins i Dafne Klark? Nikad ne biste pogodili koji članovi kraljevske porodice nose ova tajna imena

0

Mnogi vide samo onu lepu stranu života članova kraljevske porodice, a kad se malo zagrebe ispod vidi se da ni njima baš ne sijaju zvezde 

KEJT I VILIJAM IMAJU TAJNA IMENA
KEJT I VILIJAM IMAJU TAJNA IMENA foto: EPA-EFE/Neil Hall

Nakon što su se venčali, a dok je kraljica Elizabeta II nije preminula, odnosno dok Vilijam nije postao prestolonaslednik, on i njegova supruga princeza Kejt morali su ponekad da koriste ova imena...

 

Nije lako biti član kraljevske porodice. Po ceo dan, svaki dan, princ Vilijam, princeza Kejt i njihova deca imaju obezbeđenje oko sebe, ali ponekad je mnogo bolje ne privlačiti previše pažnje. Iako, naravno, to nije sasvim moguće, za takve slučajeve osmišljeni su posebni nadimci za Vilijama i Kejt.

Kako navodi Mirror, ovo su nadimci koje je zarad sigurnosti koristilo obezbeđenje kraljevskog para koristilo dok je kraljica Elizabeta II bila živa, odnosno dok su bili vojvoda i vojvotkinja od Kembridža.

 

Posle njene smrti, Vilijam je, kao prestolonaslednik, postao princ od Velsa, a time se promenila i Kejtina titula.

 

Do tada se princ zvao 'Deni Kolins', a princeza 'Dafni Klark'. Iako se ne zna zašto ta imena i prezimena, važni su inicijali - D.C. kao 'vojvoda' (vojvoda) i 'vojvotkinja' (vojvotkinja) od Kembridža.

KEJT I VILIJAM IMAJU TAJNA IMENA
KEJT I VILIJAM IMAJU TAJNA IMENA foto: EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Naravno, nije poznato koji su im trenutni nadimci, ali se može pretpostaviti da su im inicijali P.V. zbog novih titula.

 

Nedavno su britanski mediji, uoči kraljevske posete Škotskoj, podsetili na činjenicu da princ i princeza tamo imaju druga imena, odnosno drugu titulu. Vilijam i Kejt su tamo vojvoda i vojvotkinja od Rotseja.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanska kraljevska prodica na pomolu najveće krize 

 

makonda-tracker