uvek zajedno

25 godina razlike — na njima se ne vide! Fotografije novog Bonda i njegove supruge tema su dana u svetu poznatih

0

Iako je 25 godina starija od supruga, čuvena rediteljka ne pridaje značaja ružnim komentarima, a mediji ih sada naročito prate.

Aron Tejlor Džonson već godinama voli samo jednu ženu
Aron Tejlor Džonson već godinama voli samo jednu ženufoto: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Glumac Aron Tejlor-Džonson, kako su pre nekoliko nedelja preneli strani mediji, biće, najverovatnije, novi Džejms Bond, a najpoznatiji je publici po ulozi u filmu "Fajter" (eng. Kick-Ass) iz 2010. godine, kao i u "Osvetnicima: Doba Ultrona".

 

On je do sada postigao velike uspehe, s obzirom na to da ima svega 34 godine, a posebno zanimljliva fanovima je i njegova ljubavna priča sa 25 godina starijom rediteljkom Sem Tejlor Džonson.

 

57-godišnja rediteljka režirala je novi biografski film o životu preminule pevačice Ejmi Vajnhaus, a sa suprugom je imala spektakularno i retko pojavljivanje na crvenom tepihu.

 

Na premijeri filma Back to black, u Londonu, okupilo se mnogo ljudi, ali pojavljivanje slavnog para bilo je medijski najpropraćenije, s obzirom na to da se već neko vreme piše o tome da će baš ovaj glumac biti novi Džejms Bond.

 

Sem je blistala u crnoj haljini, dok se njen suprug modno uklopio s njom. Bili su nasmejani, zagrljeni i, uprkos svemu što se o njima pisalo i pričalo, tako očigledno srećni.

 

Njihova razlika u godinama bila je, zapravo, najveći okidač za razne glasine, a rediteljka se zbog toga neretko nalazila na udaru javnosti.

 

Glumac je jednom prilikom istakao da je sa 13 godina radio ono što drugi ljudi rade u dvadesetim, pa se zapitao: Kojom brzinom treba da uživamo u životu?

 

Par se pojavio na premijeri filma 'Back to black' u Londonu
Par se pojavio na premijeri filma "Back to black" u Londonufoto: Cat Morley / Avalon / Profimedia

Podsetimo, Aron je režiserku filma "50 nijansi – Siva" upoznao je na kastingu, kada mu je bilo 18. 

 

Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio – istakao je Aron jednom prilikom.

 

Kada su se upoznali, Sem se sveže razvela od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece, a mladi glumac je ostavio utisak na nju čim ga je videla. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.

 

Aron i Sem su oboje birali crne kombinacije za premijeru njenog filma
Aron i Sem su oboje birali crne kombinacije za premijeru njenog filmafoto: Timmie / Goff Photos / Profimedia

Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno, Aron je zaprosio Sem!


Kad smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikad nismo bili na sastanku, nikad se nismo poljubili – ispričala je ona.

 

1 / 8 Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER


Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime – do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KO JE SRPSKI ŠPIJUN PO KOME JE NASTAO DŽEJMS BOND? Duško je bio dvostruki agent, a sad je otkriveno i ZNAČENJE BROJA 007

 

makonda-tracker