zanimljvo

Nosi suprugino prezime, starija je 25 godina od njega: Novi Džejms Bond je dobro poznato, ali NETIPIČNO lice Holivuda

1

Novi Džejms Bond je 33-godišnji glumac čija ljubavna priča već godinama intrigira svet.

Strani mediji prenose da je Aron Tejlor-Džonson novi Džejms Bond
Strani mediji prenose da je Aron Tejlor-Džonson novi Džejms Bondfoto: EPA-EFE/FRANCK ROBICHON

Glumac Aron Tejlor-Džonson, prema navodima stranih medija,  novi je Džejms Bond. On je glumio u brojnim filmskim hitovima, a verovatno je najpoznatiji po ulozi u filmu "Fajter" (eng. Kick-Ass) iz 2010. godine, kao i u "Osvetnicima: Doba Ultrona".

 

Kako je naveo izvor za medije, prenosi news.sky, 33-godišnji glumac tek treba da zvanično prihvati ulogu, ali izvesno je da će to uraditi. Formalna ponuda važi i čeka se glumčeva poslednja reč u vezi sa tim!

 

Talentovani glumac je, prema navodima, "savršena osoba za ulogu Bonda i nastaviće lepo tamo gde je Danijel Krejg stao".

 

Glumca su pitali iz Numero magazina da li će biti novi Bond, na šta je on odgovorio: — Simpatično mi je i divno što me ljudi vide u toj ulozi. To mi je veliki kompliment.

 

 

Ljubavna priča Arona Tejlora Džonsona

 

Glumac je u braku sa 25 godina starijom režiserkom Sem Tejlor-Džonson, a njihova veza privlači veliku pažnju baš zato što su se upoznali dok je Aron bio tinejdžer, a ona zrela žena.

 

Režiserku filma "50 nijansi – Siva" upoznao je na kastingu, kada mu je bilo 18. To je, kako i sam priznaje, za njega bio sudbonosan trenutak.

 

Odmah sam znao da je Sem moja srodna duša. Odmah sam znao da hoću da provedem ostatatak života sa tom ženom. Dobro se sećam tog dana, kao i dana kada sam je zaprosio – istakao je Aron jednom prilikom.

 

Aron Tejlor Džonson u suprugu se zaljubio čim ju je ugledao
Aron Tejlor Džonson u suprugu se zaljubio čim ju je ugledaofoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Kada su se upoznali, Sem se sveže razvela od trgovca umetninama Džeja Džoplinga, s kojim ima dvoje dece, a mladi glumac je ostavio utisak na nju čim ga je videla. Navodno je kasting za ulogu Džona Lenona održan u njenoj kući, baš na dan kad se iseljavala iz porodičnog doma, jer je Aron samo tog dana bio slobodan.


Ovaj par neretko privlači pažnju zbog razlike u godinama, ali Aron ističe da je nikad nije primećivao.

 

Oni tvrde da se za vreme snimanja filma između njih ništa nije dogodilo, ali i da su svi na setu bili svesni hemije koja vlada između njih dvoje. Čim je snimanje završeno, Aron je zaprosio Sem!


Kad smo završili, rekao mi je da će me oženiti. Nikad nismo bili na sastanku, nikad se nismo poljubili – ispričala je ona.

 

Ljubavna priča Arona i Sem drugačija je od ostalih holivudskih
Ljubavna priča Arona i Sem drugačija je od ostalih holivudskihfoto: EPA-EFE/NINA PROMMER

I u minut godinu dana nakon što smo se sreli, tačno jednu godinu, u minut, kleknuo sam i zaprosio je – otkrio je jednom prilikom Aron. – Odmah sam znao da je ona osoba s kojom želim da provedem ostatak života. Znao sam da s njom želim porodicu, znao sam da želim decu, a mesec dana kasnije nosila je naše prvo dete.


Par je u julu 2010. dobio ćerku Vajdu Rej, kada je Aron imao 20 godina, a dve godine kasnije stigao je i sin Romi Hero. Iste godine, 2012, zavetovali su se jedno drugom na večnu ljubav, a glumac je uzeo suprugino prezime – do tada je bio Aron Džonson, a tada je dodao Tejlor svom imenu.

 

Ne vidim zašto žena mora da uzme muškarčevo prezime. Želeo sam da budem deo nje koliko je ona želela da bude deo mene – rekao je glumac.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

KO JE SRPSKI ŠPIJUN PO KOME JE NASTAO DŽEJMS BOND? Duško je bio dvostruki agent, a sad je otkriveno i ZNAČENJE BROJA 007

 

makonda-tracker