šokirala svet

Nakon što je otkrila da ima autizam, stiže još jedna DIJAGNOZA: Ćerka Brusa Vilisa otkrila POTRESNE VESTI, nije joj lako

0

Loše vesti se samo nižu u porodici Brusa Vilisa, koji se bori s teškom dijagnozom i bolešću koja je neizlečiva 

BRUS VILIS JE TEŠKO BOLESTAN, A NI ĆERKA MU NIJE SKROZ ZDRAVA
BRUS VILIS JE TEŠKO BOLESTAN, A NI ĆERKA MU NIJE SKROZ ZDRAVA foto: EPA/STEFAN ZAKLIN

Talula Vilis, ćerka Demi Mur i Brusa Vilisa nedavno je šokirala javnost vešću da je ustanovljeno da boluje od autizma. U jeku dešavanja oko njenog oca, čuvenog glumca Brusa Vilisa, njihovu porodicu loši događaji ne zaobilaze.

 

Dok se borila sa tim da zadrži koliko je god moguće normalnost, budući da njen otac boluje od frontotemporalne demencije za koju ne postoji lek, Tatula je saznala za svoje zdravstvene probleme, koje je podelila sa javnošću.

 

Kako je objasnila njoj je nedavno dijagnostifikovana još jedna bolest. U pitanju je problemu sa kožom, poznatijim kao dermatolomanija, koje se manifestuje crvenilom i ogrebotinama oko usana, očiju i nosa.

Ona je rekla da ovo nije samo estetski problem već da može da izazove ozbiljne komplikacija kao što je kompulsivno kidanje kože, koje se događa u „napadima“.

 

 Ono što je mnoge iznenadilo jeste činjenica da se za ovo saznaje tek sada, a s ovim problemom se bori već tri godine.

 

- Ljuspanje kože se dešava! Izlečenje je moguće. Ono ne podrazumeva čistu kožu i ne znači da da će prestati da vas napadaju loše misli i ne znači da se napad neće ponoviti. To su male pobede -  napisala je Talula.

TALULA PATI OD KOŽNOG PROBLEMA KOJI JOJ STVARA OZBILJNE PROBLEME
TALULA PATI OD KOŽNOG PROBLEMA KOJI JOJ STVARA OZBILJNE PROBLEME foto: Profimedia

Ova bolest nije jednostavna, jer je koža često upaljena i počinje da se ljuspa sama od sebe. 

 

Talula je takođe patila od telesne dismorfije i 2021. je rekla fanovima na svom Instagramu da je sebe „kaznila” što „ne izgleda kao svoja majka” nakon što joj je rečeno da više liči na Brusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)

- Verovala sam da je moje 'muško' lice u jedini razlog zašto se ne dopadam drugima, a to je bila laž.  Bila sam/jesam inherentno vredna, u bilo kojoj životnoj fazi, u bilo kojoj veličini, sa bilo kojom frizurom! - ispričala je ona jednom prilikom.

 

- Morate da umirite ranu u svojoj duši pre nego što pokušate da 'popravite' spoljašnjost - zaključila je Tatula.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Brus Vilis se oprostio od glume 

 

makonda-tracker