OČAJNIČKI POTEZ

"Kažu da sad ONA ŽELI DA BUDE PREDSEDNICA": Bivši muž Džil Bajden izneo tvdnje zbog kojih će prva dama POBESNETI

0

I dok su mnogi sigurni da mu više nije mesto na predsedničkoj stolici, Džil se grčevito bori da Bajden zadrži titulu koju trenutno ima 

DŽIL BAJDEN OČAJNIČKI POKUŠAVA DA OSTANE PRVA DAMA
DŽIL BAJDEN OČAJNIČKI POKUŠAVA DA OSTANE PRVA DAMAfoto: EPA-EFE/STAN GILLILAND

U jeku skandala koji je obišao svet, brojnih snimaka koji pokazuju da je vreme da Džo Bajden ide u penziju, njegova supruga Džil Bajden mu daje podršku, bodri ga i čini sve da on i dalje ostane u trci za naredni predsednički mandat.

 

Tim povodom oglasio se i bivši muž Džil Bajden koji je prvu damu kritikovao zbog toga što je ohrabrivala supruga da se ponovo kandiduje čak i nakon katastrofe debate o kojoj je brujala Amerika.

 

- Dr Džil Bajden koju gledam na TV-u u poslednjih pet godina nije ista osoba sa kojom sam se oženio ili koju na bilo koji način prepoznajem - rekao je za Post Bil Stivenson, koji je bio oženjen sa Džil od 1970. do 1975. godine. 

- Ona je postala potpuno druga žena.

 

Stivenson (75) , iz Delavera, ponosni je Trampov pristalica koji je godinama govorio negativno o sadašnjem predsedniku SAD-a nazivajući ih „zločinačkom porodicom Bajden“.

 

- Samo ne razumem zašto je tako nepokolebljiva u tome da ga brani i zadrži u trci jer se čini da se muči. Izgleda da se ovih dana bori sa svima. Gledao sam kako Džil raste - rekao je Stivenson, pa je dodao:

- U određenim trenucima sam bio ponosan na nju. Nisam bio ljut... Sad sam iznenađen što je vidim u centru pažnje nakon što je toliko godina letela ispod radara. Ljudi kažu da je ona ta koja sada želi da bude predsednica.

 

Stivenson, koji se ponovo oženio i ima drugu porodicu, svojevremeno je podržavao Bajdena, kada se kandidovao za potpredsednika sa Barakom Obamom i kada se Bajden kandidovao za američki Senat 1972. godine.

 

Godine 2020, nakon što je Bajden imenovan za demokratskog predsedničkog kandidata, on je tvrdio da je veza Džil i tadašnjeg mlađeg senatora počela kao afera.

Stevenson's će sledećeg meseca samostalno objaviti drugu knjigu pod nazivom „Bajdensi: Rane godine“.

 

Stivenson se nije libio da iznese svoje mišljenje o trenutnom psihičkom stanju predsednika Bajdena.

 

- Vidite, ja nisam doktor ili psihijatar, ali da, mislim da se izgubio još pre tri ili četiri godine. Sada mislim da je to otišlo još dalje. Da li se osećam loše zbog njega? Ne, jer je učinio neke užasne stvari meni i mojoj porodici.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li će Bajden pomilovati sina zbog droge?

 

makonda-tracker