tako se to radi

Čim se pojavila sve druge dame ostale su u NJENOJ SENCI: Salma Hajek u Parizu zasenila Brižit Makron i Džil Bajden

1

Sve oči javnosti bile su uprte u lepu Salmu koja je još jednom pokazala zašto nosi titulu kraljice stila 

STIL SALME HAJEK NIJE OSTAO NEPRIMEĆEN U PARIZU
STIL SALME HAJEK NIJE OSTAO NEPRIMEĆEN U PARIZU foto: MUSTAFA YALCIN / AFP / Profimedia

Prisustvo Salme Hajek na velikim međunarodnim događajima je uobičajeno, a dokaz za to je i njeno nedavno pojavljivanje u Parizu na svečanosti koju je organizovao francuski predsednik Emanuel Makron i prva dama Brižit Makron.

 

Ovaj događaj upriličen je u čast posete predsednika SAD Džoa Bajdena Francuskoj, koji je takođe bio u poseti sa suprugom, pa su tri dame imale priliku da dokažu koja od njih ima izgrađen najbolji modni stil.

 

Lepa meksička glumica prisustvovala je događaju sa svojim suprugom Fransoa-Anrijem Pinoom i za ovu priliku odabrala je prelepu crnu haljinu koja je potvrdila njen status modne ikone i pokazala zašto je i dalje jedna od najtraženijih poznatih ličnosti na crvenom tepihu.

Za prestižni događaj održan u Jelisejskoj palati u Parizu, Salma Hajek je odabrala klasično, ali veoma efektno izdanje. U pitanju je bila zavodljiva crna haljina sa dekolteom od crne čipku koja je savršeno istakla njen gornji deo tela, naglašavajući njenu seksi figuru.

 

Donji deo haljine je bio sačinjen od svetlucave suknje koja je graciozno prekrivala njene noge, stvarajući elegantan i sofisticiran izgled.

 

SALMA HAJEK BLISTA U MONOHROMATSKOM IZDANJU U PARIZU
SALMA HAJEK BLISTA U MONOHROMATSKOM IZDANJU U PARIZU foto: Lafargue Raphael/ABACA/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

Svoj izgled glumica je upotpunila tamnim naočarima od oklopa kornjačevine, velikim prstenom, smaragdnim minđušama i crnom torbicom, pojačavajući klasičnu temu čitave kombinacije.

 

Ovog puta Salma je raspustila kosu da slobodno pada preko leđa, a crvene usne je dodala drečavi ruž crvene boje koji je istakao njenu lepotu i dao svemu dozu seksepila. 

 

Događaju su prisustvovale i druge istaknute ličnosti iz sveta politike i zabave. Uz Salmu, među pozvanima su bili bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi i njegova supruga Karla Bruni, Farel Vilijams i izvršna direktorka Diora Delfin Arno.

DŽIL BAJDEN I BRIŽIT MAKRON OSTALE U SENCI SALME HAJEK
DŽIL BAJDEN I BRIŽIT MAKRON OSTALE U SENCI SALME HAJEK foto: Amaury Cornu / AFP / Profimedia

Salmin senzualni stil


Salma Haiek je nesumnjivo naučila da ceni svaki aspekt svoje ličnosti i tela, prevazilazeći sve svoje nesavršenosti. Sada, ona samouvereno prihvata svoju senzualnu i ekstrovertnu stranu, dokazujući da je godine neće sputavati u ovom živopisnom aspektu njenog života.

 

- Moram da kažem, nemojte misliti da samo zato što starite, gubite seksipilnost - objasnila je Salma u intervjuu za program El Gordo i la Flaca pre nekoliko meseci, tokom premijere filma Magic Mike's Last Dance.

 

- Senzualnost je deo ljudskog bića koji se može transformisati na mnogo načina; to je energija koju ne moramo da gubimo. Osim toga, to je od vitalnog značaja - dodala je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Magični napitak Salme Hajek

 

makonda-tracker