skandalozni detalji

"Neprikladno TUŠIRANJE SA OCEM" i strah da je "zlostavljana": Uznemirujući detalji iz dnevnika ćerke Džozefa Bajdena

1

Ešli Bajden, ćerka američkog predsednika, istakla je da joj je krađa dnevnika koji je vodila 2019. nanela bol, a britanski mediji prenose njegove delove

Džo Bajden sa tada 6-godišnjom ćerkom Ešli
Džo Bajden sa tada 6-godišnjom ćerkom Ešlifoto: Mark Reinstein / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američki mediji objavili su, jedva primećeno, da je Ejmi Haris, žena koja je ukrala dnevnik Ešli Bajden (42), ćerke predsednika Amerike Džoa Bajdena , osuđena.


To se, kako prenose mediji, smatra potvrdom da je on autentičan, a i sama Ešli to je potvrdila u tekstu koje je napisala sudiji. Kako je istakla, ona nije imala nameru da prisustvuje izricanju presude ženi koja joj je ukrala dnevnik jer bi joj to "samo povećalo bol".


Ešli Haris (41) osuđena je na tri godine uslovne kazne i da plati 20.000 dolara koje je dobila od prodaje dnevnika. Izjasnila se krivom u avgustu 2022, dve godine nakon što je sklopila zaveru s Robertom Kurlenderom da ozvrše krađu dnevnika i drugih predmeta iz kuće na Floridi gde je Bajdenova ranije živela.

Kako je preneo CNBC desničarska grupa Projekat Veritas nije objavila dnevnik, ali jestu drugi desničarski mediji, neposredno pred predsedničkih izbora 2020, na kojima je Džo Bajden pobedio.


Kako je juče preneo Daily Mail, Ešli Bajden pisala je u svom dnevniku o "tuširanju sa svojim ocem u neprikladnim godinama", kao i svojim "strahovima da je kao dete seksualno zlostavljana".

 

Ešli Bajden, ćerka Džoa Bajdena
Ešli Bajden, ćerka Džoa Bajdenafoto: EPA-EFE/Aurelien Morissard / POOL

U pitanju je dnevnik vođen 2019. godine u terapeutske svrhe, dok je Ešli bila na rehabilitaciji zbog zavisnosti od droge i alkohola, a bila je zavisna i od intimnih odnosa i imala psihičke probleme.


Kako prenosi Daily Mail, ako proguglate "dnevnik Ešli Bajden", naći ćete oskudno izveštavanje u medijima, i to mahom o samoj krađi, ali ne i o sadržaju dnevnika.


– Hiperseksualno ponašanje u mladosti. Zbog čega je to tako? Da li sam bila zlostavljana? Mislim da jesam – napisala je Ešli 2019. i istkala da se ne seća pojedinosti, ali pamti traumu, kao i da je donekle seksualizovana s Kerolajn, svojom sestrom od strica.

 

Džo Bajden s porodicom na polaganju zakletve
Džo Bajden s porodicom na polaganju zakletvefoto: EPA/Carolyn Kaster

– Sećam se seksa sa prijateljima u mladosti; tuširanja sa mojim tatom (verovatno nije prikladno); da sam osećala seksualnu žeju onda kada to nije trebalo – napisala je navodno, a u tekstu koji prenosi Daily Mail stoji i i da se njena "hiperseksualizacija" iz detinjstva proširila i na "preteranu upotrebu vagine zbog toga što je slušala roditelja dok su imali seks".

 

BONUS VIDEO

Bajden kritikovao Netanjahua 

 

makonda-tracker