2008. i 2024.

TOLIKO je lepa! Znate li kako 16 godina kasnije izgleda ćerka Slobode Mićalović i Ivana Bosiljčića iz "Ranjenog orla"?

0

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović našli su se sa svojom televizijskom ćerkom i pokazali u kakvu je lepoticu izrasla.

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović glumili su ljubavne parove u popularnim filmskim i televizijskim ostvarenjima
Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović glumili su ljubavne parove u popularnim filmskim i televizijskim ostvarenjimafoto: Stefan Stojanović

Među omiljenim glumačkim parovima na domaćoj javnoj sceni svakako jesu Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović, koje smo voleli kao gospođicu Anđelku i zgodnog avijatičara u seriji "Ranjeni orao", a potom su glumili ljubavni par u seriji "Nepobedivo srce".

 

Sada su odglumili zajedno u filmu „Jorgovani“, gde igraju ljubavni par, čije emocije ostaju u senci umetničke sujete i kolegijalne ljubomore.

 

Ivan je prilikom gostovanja u emisiji beogradskog Radija S imao simpatičan odgovor na pitanje ko bi mogao da zameni popularnu Slobodu u "Jorgovanima".

 

 

Pa, eventualno bih se oslonio na ukus Emira Kusturice, potvrdio bih taj kast Monike Beluči. Mislim da bi tu bilo mesta za obe. Ako je on uspeo obe da ih spakuje u kadar u filmu, pa pristao bih i ja na isto – rekao je Ivan.

 

Ivan i Sloboda i dalje su mnogima omiljeni par sa glumačke scene, a oni su i privatno dobri prijatelji i u srećnim brakovima sa svojim dugogodišnjim partnerima Vojinom Ćetkovićem i Jelenom Tomašević.

 

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović su jedan od omiljenih glumačkih parova
Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović su jedan od omiljenih glumačkih parovafoto: Stefan Stojanović

Sada je ovaj glumački par podelio fotografiju sa svojom televizijskom ćerkom, odnosno mladom Teodorom Jelisavčić, koja je odglumila devojčicu koja traži da joj tata "puca ladoleže" na kraju serije, odnosno, najpre je tumačila malu Anđelku, a kasnije i njenu ćerku Jelkicu.

 

Sigurno se sećate ove divne i dirljive scene, a Ivan i Sloboda su se fotografisali s Teodorom na identičan način kao u toj sceni iz "Ranjenog orla" i očito je da je ona izrasla u prelepu devojku prirodne lepote.

 

Pogledajte kako izgleda 16 godina kasnije:

 

Posle "Ranjenog orla", ona se potom pojavila u nekoliko televizijskih reklama, kao i u muzičkim spotovima, da bi 2013. godine zaigrala malu Keti u "Otvorenim vratima".

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju u kafani pesmu Kad zamirišu jorgovani

 

makonda-tracker