njen stil

Nežna, suptilna & prefinjena: Bela haljina Slobode Mićalović idealna je za letnje dane i veče u pozorištu

0

Sloboda Mićalović preferira haljine u letnjim danima, a za veče u pozorištu birala je divan model koji joj odlično stoji.

Sloboda Mićalović birala je odmeren stil za noć u pozorištu
Sloboda Mićalović birala je odmeren stil za noć u pozorištufoto: Antonio Ahel/ATAImages

Kada dođe leto, izbor mnogih dama su lepršave haljine u kojima telo može da diše, a to dobro znai glumica Sloboda Mićalović.

 

Zvezda "Tajni vinove loze" i mnogo drugih srpskih serija i filmova prepoznatljiva je po svom jednostavnom stilu koji uvek pleni dobrim ukusom i odmerenošću.

 

Glumicu smo nedavno imali prilike da vidimo na koncertu Antonisa Remosa u Beogradu, u društvu svojih sestara Mirjane i Dragane Mićalović. Njih tri su nosile bele haljine, a čini se da je to trenutno omiljeni Slobodin modni izbor.

Naime, ona se pojavila na premijeri predstave "Tvoje i moje", u produkciji pozorista "Boško Buha", koja je održana u Teatru Vuk, a ponela je divnu belu haljinu koja je odličan izbor za dane leta.

 

Reč je o haljini bez rukava, vrlo jednostavnog kroja i gotovo maksi-dužine, sa suptilnim vertikalnim prugama i jednim zanimljivim detaljem: belom čipkom ispod poruba haljine.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Uz ovu haljinu uklopila je i ravne braon sandale i braon torbu, a što se tiče šminke i frizure, kao i uvek, negovala je divan, prirodni izgled.

 

Svedeno i fantastično za noć u pozorištu!

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

Ivan Bosiljčić i Sloboda Mićalović pevaju "Kad zamirišu jorgovani"

 

makonda-tracker