simpatično

Ako žele da pobede Srbiju, fudbaleri Engleske treba da urade ovo: Princ Vilijam preneo savet svog sina princa Luija

0

Dečak nije viđen u javnosti od decembra 2023. godine, pa je britanska javnost sa oduševljenjem dočekala instrukcije mališana za igrače reprezentacije Engleske

Princ Vilijam u razgovoru s Garetom Sautgejtom
Princ Vilijam u razgovoru s Garetom Sautgejtomfoto: Paul COOPER / AFP / Profimedia

Dok je Kejt Midlton i dalje daleko od očiju javnosti, posvećena svojoj borbi protiv raka, njen suprug je veoma aktivan i svakodnevno obavlja brojne kraljevske obaveze.


Najnovija je bila poseta Garetu Sautgejtu, selektoru fudbalske reprezentacije Engleske u susret predstojećem Evropskom prvenstvu, kako bi poželeo timu uspeh na takmičenju.


Vilijam je obišao nacionalni trening centar St. George's Park u Bartonu i poželeo igračima sreću na EP, a tom prilikom je pomenuo svog sina princa Luija, koji nije viđen u javnosti od decembra, baš kao ni njegova majka Kejt i sestra princeza Šarlot.

Princ Vilijam je, naime, preneo reprezentaciji savet šetogodišnjeg Luija za što bolji plasman na Evropskom prvenstvu.

 


Jutros sam ih vodio u školu i pitao sam decu šta da kažem timu Engleske kada ih danas vidim. Najbolji savet koji sam dobio je – da jedete duplo više nego što biste inače – rekao je kroz smeh princ Vilijam.


Tako da sad imam viziju vas kako trčite okolo s ogromnim stomacima po terenu, pa mislim da bi trebalo uzeti s rezervom savet mog najmlađeg deteta – dodao je prestolonaslednik.

 

Mali princ Lui poznat je kao najšarmantniji član kraljevske porodice
Mali princ Lui poznat je kao najšarmantniji član kraljevske porodicefoto: Aaron Chown / PA Images / Profimedia

Hari Kejn, kapiten Engleske prokomentarisao je da misli da bi igrači trebalo da budu oprezni s Luijevim savetom jer ne veruje da bi nutricionista bio previše zadovoljan da to čuje. Ipak, drago mu je što je princ Vilijam našao vremena da poseti ekipu.


Sjajno je što je ovde, on nas snažno podržava i već je bio nekoliko puta pre velikih turnira – rekao je fudbaler.


Podsetimo, Engleska će biti prvi protivnik reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu, a dva tima sastaće se 16. juna.

 

BONUS VIDEO

Heraldičar Grujić: Princ Vilijam sasvim drugačije shvata vladavinu

 

makonda-tracker