imali su samo jednu temu

"Upozorila sam je..." Posle 19 godina otkriveno šta je kraljica Elizabeta rekla Čarlsu nakon venčanja s Kamilom

1

Kada je Čarls konačno sklopio brak sa ženom svog života 2005, njegova majka je "zbog određenih obaveza" došla nakon same ceremonije, a kamerama nije promaklo da su mladenci i kraljica sve vreme razgovarali

Kraljica Elizabeta II nije prisustvovala venčanju svog sina Čarlsa s Kamilom
Kraljica Elizabeta II nije prisustvovala venčanju svog sina Čarlsa s Kamilomfoto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Životna priča kraljice supruge Kamile jedna je od najneverovatnijih kada je u pitanju život britanske kraljevske porodice jer je ona za samo nekoliko godina prešla veliki put od omražene ljubavnice do jedne od najvoljenijih žena na Ostrvu.


Njena ljubav s aktuelnim kraljem Čarlsom III preživela je mnoge izazove tokom više od pola veka, a zavetovali suse  jedno drugom na večnu ljubav 9. aprila 2005. godine.


Par je imao građansko venčanje u gradskoj većnici u Vindzoru, a potom su otišli u zamak Vindzor kako bi dobili blagoslov od kenterberijskog arhiepiskopa.

Svet su obišle fotografije kraljevskog para kako blista od radosti nakon mnogo prepreka koje su su stajale ispred njihove ljubavi, a predstavnici medija primetili su da se Čarlsova majka kraljica Elizabeta II tek kasnije priključila slavlju.

 

Kralj Čarls III i kraljica Kamila venčali su se 2005. godine
Kralj Čarls III i kraljica Kamila venčali su se 2005. godinefoto: EPA-EFE/ALASTAIR GRANT / POOL

Daily Mail je sada, 19 godina nakon venčanja, zamolio čitača sa usana da analizira snimke nastale tog dana kako bismo saznali šta je pokojna kraljica pričala u Vindzoru, a ispostavilo se da nisu bile u pitanju velike teme.

 

Naime, analiza je pokzala da je Elizabeta II rekla svom sinu:


Upozorila sam je o nošenju perja.


Kamila je nosila fascinator s potpisom kuće Philip Treacy, vrlo efektan model sa zlatnim perjem koji pada preko jedne strane glave, a po vetrovitom danu ga je jedva držala na mestu.

 


Čitač sa usana primetio je da je i Čarls, tada princ od Velsa, napomenuo Kamili da "čvrsto drži" svoj detalj na glavi.


U ćaskanju s kraljicom Elizabetom, Kamila je izrazila strah da će joj perje odleteti s glave, a suprugu je priznala: "Volela bih da nisam stavila perje" i "Ovo stvarno nije bila dobra ideja".


Izgleda užasno – rekao je Čarls u šali, tvrdi za Daily Mail neimenovani čitač sa usana, koji je primetio još nekoliko opaski o ovom aksesoaru, očigledno velikoj temi tog dana, pa je tako Čarls u jednom trenutku rekao i:

Ubošćeš me u oko.

 

BONUS VIDEO

"Čarls će morati jšo godinama da vlada"

 

makonda-tracker