muževniji nego ikad

Neodoljivi turski glumac više ne izgleda isto: Bali Beg se potpuno transformisao i izazvao ODUŠEVLJENJE ŽENA

0

Žene širom sveta su ga obožavale u turskoj sapunici "Sulejman Veličanstveni", a sada izgleda potpuno drugačije

foto: Youtube Printscreen / MagnificentCentury
foto: Youtube Printscreen / MagnificentCentury

Iako se u Srbiji ova serija emitovala pre više od 10 godina domaća publika i dalje dobro pamti likove glumaca koji su tri godine pratili na malim ekranima.

 

Osim glavnog lika, Sulejmana Veličanstvenog, veliku pažnju, naročito ženskog dela publike privukao je i Burak Ozdživit, koji je tumačio ulogu Bali Bega.

 

Godinama unazada mnogi prate događaje koji su u vezi sa njegovim životom, a zahvaljujući društvenim mrežama imamo priliku da zavirimo u njegov život, koji i on sam, čini se ne krije od očiju javnosti.

Njegova nova fotografija, koja je osvanula na Instagramu, izazvala je pravu lavinu interesovanja i komentara na račun zgodnog i šarmantnog glumca.

 

Prvo što je moglo da se vidi jeste to da glumac izgleda, mnogi kažu, nikad bolje. Od onog Bali Bega nije ostalo ništa, a mnogim dama se sviđa ono što su sada imale priliku da vide.

Burak je pozirao na sofi u jednom luksuznom hotelu sa svojom suprugom glumicom Fahrije Evćen. Za razliku od ranijih fotografije glumac sada ima primetno veću bradu i dužu kosu, a čini se i da se malo ubucio.

 

Iako sada ima neki kilogram više to nije uticalo na njegovu muževnost, baš naprotiv. I dalje je zadržao šarm, zavodljivost i jasno je - i dalje nosi titulu jednog od najpoželjnijih turskih glumaca.

 

Bonus video:

Turski glumac oduševljen Beogradom 

 

 

 

 

makonda-tracker