UVREĐEN

Napetost u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam besan zbog poređenja Megan Markl sa princezom Dajanom

0

Nedavna reakcija princa Vilijama dolazi nakon što su Megan Markl i princ Hari obišli Nigeriju

Reakcija princa Vilijama na poređenje Megan Markl sa princezom Dajanom
Reakcija princa Vilijama na poređenje Megan Markl sa princezom Dajanomfoto: JUSTIN TALLIS / AFP / Profimedia

Turneja Megan Markl i princa Harija po Nigeriji bila je ogroman uspeh, međutim, par je bio kritikovan od strane stručnjaka za kraljevsku porodicu zbog sprovođenja "neoficijalne kraljevske turneje", odražavajući stavove palate i pratilaca britanske kraljevske porodice.

 

Za druge, Megan se isticala kao moćna ličnost svojim govorima i hrabrim javnim pojavljivanjima. Takođe je primećeno da nosi jednostavnu zlatnu ogrlicu sličnu onoj koju je nosila princeza Dajana.

 

Navodno, majka Vilijama i Harija nosila je istu ogrlicu tokom jednog od svojih putovanja 1990. godine sa kraljem Čarlsom.

 

Nedavno putovanje u Nigeriji navodno je duboko razljutilo princa Vilijama, koji trenutno uzima pauzu od svojih kraljevskih dužnosti kako bi se posvetio lečenju od raka svoje supruge Kejt. Sada, izvor tvrdi da Vilijamu "smeta" kako se Megan "tumači kao savremena verzija" njegove pokojne majke.

 

Megan Markl i princ Hari u poseti Nigeriji
Megan Markl i princ Hari u poseti Nigerijifoto: EPA-EFE/AFOLABI SOTUNDE

Izvor opisuje Vilijamovu reakciju na upoređivanje Megana sa Dajanom kao "van ukusa i uvredljivo". Insajder koji je govorio za magazin Closer rekao je:

 

- Vilijam ne želi da oduzme Hariju pravo da slavi nasleđe njihove majke. Ono što ga muči je kako se Megan tumači kao savremena verzija Dajane, a to on smatra van ukusa i uvredljivo, ne samo za sebe, već i za Kejt.

 

- Napetost sa Saseksima utiče na proslavu majčinog nasleđa, izvor je dalje naveo da Vilijam boli to što Hari nije razgovarao s njim o njihovim predstojećim međunarodnim putovanjima. Vilijam je posebno nezadovoljan što napetost između Saseksa utiče na sećanje na njihovu majku, čineći ga da se oseća isključeno iz svvega, jer ne može da podeli svoje misli s Čarlsom i Kamilom, prenosi hindustantimes.

 

Prina Hari i Megan Markl u poseti Nigeriji
Prina Hari i Megan Markl u poseti Nigerijifoto: AA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

- Činjenica da napetost sa Saseksima sada utiče na proslavu majčinog nasleđa prevazilazi granice za Vilijama, ali nije kao da stvarno može o tome da razgovara s Čarlom i Kamilom jer postoji očigledna istorija s Dajanom koja je bila otuđena od kraljevske porodice, tako da se oseća prilično sam na ovom polju, otkriva izvor.

 

Saseksi su u svađi sa kraljevskom porodicom još od kada su napustili Ujedinjeno Kraljevstvo 2020. godine, nastavljajući svoje napade sa oštrim Netflix dokumentarcem i eksplozivnim intervjuom sa Oprom Vinfri.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker