NOVE VESTI O PRINCEZI

Kejt se NAPOKON pojavila u javnosti? Dobija na hiljade pisama podrške, a fanovi ovo tumače kao POZITIVAN znak

0

Iako joj je potrebno još vremena za oporavak posle dijagnostigikovanog raka, Kejt Midlton se u poslednje vreme više druži i izlazi napolje

Kejt Midlton
Kejt Midltonfoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princeza od Velsa je poslednjih nedelja bila napolju sa svojom porodicom i više se družila, prenosi Dailymail, a zvaničnici palate rekli da su preplavljeni „desetinama hiljada“ pisama za brzo ozdravljenje nakon što joj je dijagnostifikovan rak.

 

Iako su pojavljivanje Kejt Midlton sa porodicom u javnosti mnogi shvatiti kao pozitivan znak, Kensingtonska palata je naglasila da joj je još potrebno vreme i prostor da se oporavi.

 

U martu, Kejt je podelila emotivnu video poruku u kojoj je otkrila da je započela preventivnu hemoterapiju, što je naišlo na izliv podrške i lepih želja britanske javnosti.

 

Kejt Midlton dobija desetine hiljada pisama podrške od fanova
Kejt Midlton dobija desetine hiljada pisama podrške od fanovafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U normalnoj nedelji, na adresu Palate obično stigne i do 1.000 pisama, ali ono što su doživeli od marta značajno je prevazišlo tu brojku.

 

Portparol Kensingtonske palate je takođe naglasio da njeno pojavljivanje napolju ne treba posmatrati kao njeno vraćanje na posao nakon teške operacije abdomena i otkriva da je bila podvrgnuta „preventivnoj hemoterapiji“ zbog raka.

 

Kejt se i dalje ne bavi javnim dužnostima, ali uredno je upućena u poslove i svakodnevno prati sve izveštaje od kuće.

 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

 

makonda-tracker