ovo niko nije očekivao

Bivša i sadašnja žena u zajedničkoj borbi za OPSTANAK BRAKA: Dženifer Garner i Dženifer Lopez STRAHUJU od iste stvari

0

Ben Aflek i Dženifer Garner su se razveli 2018. godine i od tada su u sjajnim odnosima 

DŽENIFER GARNER I DŽENIFER LOPEZ IMAJU ISTU BRIGU
DŽENIFER GARNER I DŽENIFER LOPEZ IMAJU ISTU BRIGU foto: EPA/MIKE NELSON EPA/MIKE NELSON

Kada su Ben Aflek i Dženifer Lopez obnovili svoju romansu 2021. godine nakon više od 15 godina od kada su raskinuli fanovi nisu mogli da obuzdaju svoje uzbuđenje.

 

Mediji su bili prepuni izjava koje su slavile  njhovovu ljubav, a preslatko je bilo gledati ih kako su razmenjivali nežnosti u javnosti gde god da su stigli. 

 

Tri godine kasnije, međutim, izgleda da se Bena i Dženifer nalaze  u  problemu, ili bar tako nagoveštavaju mediji, koji  su pisali da se par razvodi, jer se glumac iselio iz njihove zajedničke  kuće u Los Anđelesu vredne 60 miliona dolara.

Usred ovih uskovitlanih glasina, Ben je viđen u svojoj iznajmljenoj rezidenciji u Brentvudu, LA, gde ga je posećivala bivša supruga Dženifer Garner.

 

Kako su se Ben Aflek i Dženifer Garner prvi put sreli?


Par, koji ima troje dece—Violet (18), Fina(15) i Samuela (12) žrazveo se 2018. nakon 10-godišnjeg braka, ali su ostali bliski prijatelji i posvečeni roditelji.

 

Uprkos usponima i padovima u njihovom braku, Dženifer Garner je dosledno opisivala Bena kao „ljubav svog života“, čak i nakon njihovog razvoda.

 

Kako se spekulacije o stabilnosti braka Bena i Dženifer Lopez povećavaju, Dženifer Garner je bila nepokolebljiva podrška Benu. Ben i Dženifer Garner venčali su se 2005. nakon što su se pet godina ranije upoznali na snimanju Perl Harbora.

 

DŽENIFER GARNER JE GODINAMA BILA VELIKA PODRŠKA BENU AFLEKU
DŽENIFER GARNER JE GODINAMA BILA VELIKA PODRŠKA BENU AFLEKUfoto: Francis Specker / Alamy / Alamy / Profimedia

U to vreme, Dženifer je bila udata za Skota Folija. Godine 2002. glumci su se ponovo okupili tokom snimanja filma Daredevil, a Ben je u intervjuu za Plejboj priznao da se „zaljubio” u Dženifer tokom produkcije.

 

Međutim, u to vreme, Ben je bio veren sa Dženifer Lopez. Godine 2003, dok je Dženifer Garner još bila udata, a Ben veren sa Džej Lo, pojavili su se zajedno u emisiji "Večera za pet".

 

Džesi Dejvid Foks, član produkcijskog osoblja, prisetio se u tekstu o Vultureu da je bio svedok kako se Dženifer "zaljubila" u Bena tokom snimanja emisije. Ubrzo nakon toga, Dženifer i Skot Foli objavili su razvod, a Ben i DžejLo su otkazali veridbu.

 

Do oktobra 2004, Dženifer i Ben su javno potvrdili svoju vezu na utakmici Boston Red Soksa. Uprkos holivudskom statusu, par je više voleo da svoju vezu zadrži privatno, uključujući i intimnu ceremoniju venčanja kojoj su prisustvovala samo dva gosta.

DŽENIFER GARNER JE BENU POMOGLA DA IZAĐE IZ RALJA ALKOHOLA
DŽENIFER GARNER JE BENU POMOGLA DA IZAĐE IZ RALJA ALKOHOLA foto: Broadimage / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zašto su se Dženifer Garner i Ben Aflek razveli?


Tokom sledeće decenije, Ben i Dženifer Garner su dobili troje dece i često su izražavali svoje divljenje jedno drugom.

 

Ben je slavno posvetio Dženifer deo svog govora za nagradu Zlatni globus za najbolju režiju za Argo, rekavši:

 

- Obožavam te, volim te. Ti si moje sve.

 

Međutim, 2015. godine, par je objavio svoj razvod, samo nekoliko nedelja nakon što je objavljeno da je Ben odvezao porodičnu dadilju, Kristin Ouzounian, u Las Vegas, usred glasina o romantičnoj vezi (koju su Benovi predstavnici negirali).

BEN JE GODINAMA BIO U BRAKU SA GARNEROVOM, A ONDA SE VRATIO DŽEJ LO
BEN JE GODINAMA BIO U BRAKU SA GARNEROVOM, A ONDA SE VRATIO DŽEJ LO foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U svojoj izjavi, par je istakao svoju posvećenost zajedničkom roditeljstvu i zatražio privatnost u teškim vremenima. Uprkos razdvojenosti, Ben i Dženifer Garner su ostali posvećeni suroditelji i dosledno su podržavali jedno drugo javno.

 

Dženiferino saosećanje i podrška Benu bili su posebno očigledni tokom njegovih borbi sa zavisnošću od alkohola.

 

Nakon boravka na rehabilitaciji 2001. godine, Ben se vratio na lečenje 2017. i 2018. Nakon boravka na rehabilitaciji 2017, Ben se zahvalio Dženifer na njenoj nepokolebljivoj podršci u javnoj izjavi.

 

- Srećan sam što imam ljubav svoje porodice i prijatelja, uključujući i moju suroditeljicu Džen, koja me je podržavala i brinula o našoj deci dok sam radio posao koji sam nameravao da uradim - napisao je on.

DŽENIFER GARNER I SADA BRINE ZA BRAK SVOG BIVŠEG MUŽA
DŽENIFER GARNER I SADA BRINE ZA BRAK SVOG BIVŠEG MUŽA foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

2018. godine Dženifer je Bena vodila ponovo u ustanovu za odvikavanje, Kanjon, u Malibuu. Nakon završetka lečenja, Ben je objavio još jednu izjavu u kojoj je izrazio zahvalnost za podršku koju je dobio od svoje porodice, kolega i fanova.

 

Dženifer Garner i Ben Aflek nakon razvoda


I Ben i Dženifer Garner su nastavili da govore jedno o drugom sa ljubavlju. U intervjuu za Njujork tajms 2020. godine, Ben je rekao da je njihov razvod „nešto zbog čega najviše žali u životu“.

 

Dženifer je takođe javno odala počast Benu, kao na primer u objavi na Instagramu za Dan očeva 2018, gde ga je pohvalila zbog ljubavi i posvećenosti njihovoj deci.

 

Usred straha da bi se Ben mogao ponoviti, Dženifer se još jednom uključila da ga podrži, a izveštaji sugerišu da ona pomaže i njegovoj sadašnjoj supruzi Dženifer Lopez.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ben i Džej Lo su najlepši par u Holivudu po mišljenju mnogih 

 

makonda-tracker