NEMA NAZAD

Dženifer nervozna, a on raspiruje sumnje: Novi potez Bena Afleka sugeriše da u njihovom braku nešto DEBELO NIJE U REDU

3

Iako su u braku tek 2 godine šuška se da je naišla kriza, ali par nije još uvek spreman da o tome otvoreno priča 

BEN AFLEK SE NE VRAĆA U KUĆU KOD DŽENIFER LOPEZ
BEN AFLEK SE NE VRAĆA U KUĆU KOD DŽENIFER LOPEZ foto: Michael M. Santiago / Getty images / Profimedia

Jedan od najlepših holivudskih parova, Ben Aflek i Dženifer Lopez poslednjih nedelja su pod budnim okom svetskih medija. Nagađa se da je par u ozbiljnoj bračnoj krizi i da se Ben iselio iz njihovog zajedničkog doma.

 

Kako mediji prenose, Ben Aflek trenutno boravi u luksuznoj iznajmljenoj vili, što je još više podgrejalo sumnje da je njihov brak u teškoj krizi. 

 

Glumac navodno živi u naselju Brentvud u kući koju plaća 100.000 dolara mesečno, a njegov poslednji potez sugeriše da će tako ostati u doglednoj budućnosti.

Pojavile su se nove fotografije na kojima radnici u kući grade višu kapiju kako bi povećali privatnost, potez koji ne bi bio tako hitan da je Ben planirao da se uskoro vrati kući.

 

 I dok Džej Lo nije viđena da dolazi u kuću u kojoj sad Ben živit, to se ne može reći za njegovu bivšu ženu Dženifer Garner. Kuća u kojoj on sada boravi nalazi se samo dva bloka od mesta gde Garnerova živi sa njihovo troje dece, Semjuelom (12), Finom (15) i Vajolet (18).

 

Pre nekoliko dana Dženifer Garner je bila u poseti svom bivšem mužu. Ona je viđena kako se tamo dovozi u svom elegantnom BMV i7. Dženifer je prišla vili, potpuno je bila smirena, ali se brzo kretala kroz bezbednosni sistem da bi dobila pristup i ušla unutar zidina ove vile.

 

BEN DIŽE JOŠ VIŠU OGRADU OKO KUĆU U KOJOJ ŽIVI BEZ DŽEJ LO
BEN DIŽE JOŠ VIŠU OGRADU OKO KUĆU U KOJOJ ŽIVI BEZ DŽEJ LO foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Poseta je usledila samo nekoliko dana nakon što je Ben uslikan sa Dženifer, prvi put posle nekoliko nedelja na školskoj predstavi za Fin, kojoj su prisustvovale obe Dženifer, i bivša i sadašnja.

 

Spekulacije o problemima u braku Bena i Džej Lo pojavile su se nakon što je par skoro dva meseca nije viđen, niti uslikan zajedno.

 

Novinar iz Meksiko Sitija 22. maja je ispitivao Dženifer o stanju njenog braka.

 

- Da li je vaš razvod sa Benom Aflekom stvaran?

 

Dženifer se tada malo približila i dala mu odgovor koji nije bio baš prijatan:

 

- Vi znate bolje od nas.

 

DŽENIFER I BEN SU U BRAKU TEK 2 GODINE
DŽENIFER I BEN SU U BRAKU TEK 2 GODINE foto: Xavier Collin / Avalon / Profimedia

 

Ben i Dženifer su u prošlosti, kao mladi bili u vezi, ali su se rastali. Svako je otišao svojim putem, a onda su se ponovo našli 2021., uplovili su u vezu, a zatim su se venčali 2022. godine.

 

Činilo se da su njih dvoje u dobrim odnosima sve dok se Ben nije preselio u drugu kuću, a kao objašnjenje su naveli to da je glumcu potreban dom koji je blizu mesta na kojem snima svoj novi film.

 

Šta je prava istina ostaje nam da vidimo, ali se čini da ipak nisu stvari baš sve onakve kakve bi posle samo dve godine braka trebale da budu. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Ben i Dženifer nakon veribe 

 

 

makonda-tracker