velika ljubav

Bio njena PRVA LJUBAV, a onda se i udala za njega: Retko ko zna da je ovaj glumac ZET RADETA ŠERBEDŽIJE

0

Glumac je ponosan na svoju ćerku, a ona ludo voli supruga kojem je nedavno rekla sudbonosno "DA"

ZET RADETA ŠERBEDŽIJE JE POZNATI GLUMAC
ZET RADETA ŠERBEDŽIJE JE POZNATI GLUMAC foto: Ana Paunković

Legendarni glumac Rade Šerbedžija ponosan je na svoju ćerku Ninu, koja se prošle godine udala i krenula svojim putem. Svi domaći mediji pisali u o tome kako je ponosni otac ćerku odveo do oltara.

Lepa Nina se na večnu ljubav zaklela svom dugogodišnjem izabraniku, glumcu i profesoru Filipu Đuriću, a slavlje je upriličeno u Novom Sadu.

Iako potiče iz veoma poznate porodice Nina ne govori često u javnosti o svom privatnom životu, pa se malo toga o njoj zna. Ipak, ono što je poznato jeste da su u vezi bili od 2018. godine, pa je brak bila sledeća stepenica u njihovom zajedničkom životu.

Osim ponosnog oca, uz Ninu je tog važnog dana bio i ostatak porodice. Bilo je veoma veselo i uzbudljivo, a veselje je trajalo do kasno u noć.

Jednom prilikom Nina je otkrila kako su se upoznali i zavoleli:

- Neki kažu da je glumac, ali on više voli da ga zovu gejmer. To mi je prvi dečko u životu. Pre pet godina na Brionima je glumio u jednoj predstavi, ali spojili smo se tek prošle godine - rekla je ona u avgustu 2019. za hrvatsku "Gloriju".

FILIP JE OSVOJIO SRCE ĆERKE RADETA ŠERBEDŽIJE
FILIP JE OSVOJIO SRCE ĆERKE RADETA ŠERBEDŽIJE foto: Youtube Printscreen / Sinđelići

Filip tada nije bio toliko poznat u domaćoj javnosti, a imao je nekoliko zapaženih uloga u serijama "Sinđelići" i "Grupa", gde je glumio negativca Strahinju.

Kako su mediji svojevremeno prenosili, Rade i njegova supruga Lenka Šerbedžija su oduševljeni izborom svoje najstarije naslednice i lepo se slažu sa Đurićem, koji povremeno boravi kod njih u Hrvatskoj.

Bonus video:

Znate li koji naš glumac ima neverovatan glas?

makonda-tracker