da li ste znali?

Njen otac je ŽIVA LEGENDA, a dobro nam je poznat i bivši muž: Znate li ko je zapravo Ines iz serije "Tajne vinove loze"?

3

U seriji "Tajne vinove loze" sigurno ste zapazili Ines Brunjak, a ona nam je u stvari dobro poznato glumačko lice.

Lucija Šerbedžija s Vanjom Nenadić, koleginicom iz serije 'Tajne vinove loze'
Lucija Šerbedžija s Vanjom Nenadić, koleginicom iz serije "Tajne vinove loze"foto: Instagram Printscreen / lucijaserbedzija

Treća sezona serije "Tajne vinove loze" donela je zaplete, intrige, ali i nove likove,  među kojima se odmah istakla Ines Brunjak, koju je odglumila Lucija Šerbedžija i veoma brzo se uklopila u uigranu ekipu ove popularne domaće serije.

 

— Odličan je lik, stvarno je ono što svaki glumac poželi u životu, jer je vrlo višeslojan, nepredvidiv, sočan. Ines je fatalna, nepredvidiva, brza, drugačija. Lepo mi je, super je bilo stvarati i igrati, mora postojati i negativac. Mislim da Ines nije 100 odsto negativac, ali ne smem otkrivati. Tako mi je jer sam jako brbljiva, sve bih sada ispričala, ali ne smem, jer sam obećala producentima da neću — rekla je Lucija za RTS.

 

Lucija Šerbedžija inače je ćerka Radeta Šerbedžije, i Ivanke Cerovac, a reč je o multitalentovanoj umetnici, za ples, glumu, pesmu...

 

Lucija je rođena u Zagrebu, a glumu je diplomirala na Akademiji dramske umjetnosti u Zagrebu. Glumila je u mnogim predstavama, a ostvarila je i brojne uloge u filmu.

 

 

Lucija je osam godina bila u braku sa rediteljem Filipom Gajićem, s kojim je nakon razvoda ostala u dobrim odnosima. On je, podsetimo, kasnije našao sreću u ljubavi sa Janom Milosavljević, ćerkom srpskog pevača Neše Galije.

 

Imala sam veliku podršku svog bivšeg partnera, njihovog oca Filipa Gajića. On je izuzetno brižan otac i sveprisutan u njihovom životu. Činjenica da nas troje živimo zajedno je od mene zahtevala da povremeno preuzmem obe uloge – i mušku i žensku, i majke i oca, a s tim se nije nužno bilo lako nositi — rekla je Lucija jednom prilikom.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NE BOJ SE! NISI SAM! Rade Šerbedžija recituje u znak podrške onkološkim pacijentima

 

makonda-tracker