ima dve polusestre

Dobio ga je iz prvog braka, mnogi kažu da je OČEVA KOPIJA: Kako izgleda i čime se bavi sin Branka Đurića Đure?

0

Sa svega 11 godina se oprobao u glumačkim vodama, ali je njegovo srce osvojila druga pasija 

Sin Branka Đurića je očeva slika i prilika
Sin Branka Đurića je očeva slika i prilika foto: Vladimir Šporčić

Naš poznati glumac Branko Đurić Đura srpskoj publici je poznat kao glumac, reditelji, gitarista i pevač rok grupe Bombaj štampa. Publika ga naročito pamti po ulozi koju je imao u seriji Top lista nadrealista.

 

Iako je veoma popularan Đura retko kada o privatnom životu govori u javnosti. Ipak, zna se da je godinama u braku sa slovenačkom glumicom Tanjom Ribič, sa kojom ima dvoje dece.

 

Đura je i pre Tanje imao jedan brak, sa Nevenom Đurić, sa kojom ima sina FIlipa, koji sada ima 31 godinu. On je kao dečak pokazao interesovanje za glumu, pa je sa samo 11 godina imao ulogu u slovenskom filmu “Na planincah”.

 

 

Ipak, čini se da mu gluma nije dugo okupirala pažnju, već je počeo da se bavi fotografijom. Osim fotografije, Filipa interesuje i pisanje tekstova, tako da je nedavno za pevačicu Maju Šebenik Sheby pisao rime za pesmu "Kul je".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MiliKhumara (@filadendron)

 

Filipa je odrastao u Sarajevu sa majkom, sada živi u Ljubljani gde je upisao studije. Tamo živi s ocem, njegovom suprugom Tanjom Ribič, i polusestrama Zalom Đurić Ribić i Elom.

 

Bonus video:

 

Ljuba Perućica dobio sina

 

makonda-tracker