medenjak

Prva fotografija sa krštenja sina Marije Šerifović: Kum ga drži u naručju, a ono što mališan radi topi srca

1

Juče je bio veliki dan za sve u porodici Šerifović, a sad po prvi put imamo priliku i da vidimo kako izgleda maleni Mario, sin Marije Šerifović 

MARIJA POKAZALA KAKO IZGLEDA MARIO
MARIJA POKAZALA KAKO IZGLEDA MARIO foto: Instagram / serifovic

Jedna od naših najpoznatijih pevačica Marija Šerifović objavila je nedavno prelepe vesti - krstila je sina, a potom proslavila poznati američki praznik Dan majki.

 

Ona i njena porodica su proslavili praznik, Svetog Vasilija Ostroškog i baš simbolično, na taj dan ona je odlučila da njen sin postane, kako je sama rekla, "Božije dete".

 

Sada je Marija odlučila da podeli sa pratiocima na društvenim mrežama detalje ovog prelepog događaja. Ona je pokazala delić atmosfere iz Hrama Svetog Velikomučenika Dimitrija na Novom Beogradu gde se krštenje i upriličeno.

 

Na fotografiji smo mogli videti po prvi put kako Mario izgleda, ali i kuma, kojem sigurno njie bilo lako. On je mališana držao čvrsto u naručju dok se on igrao i hvatao sveštenika za ruku.

 

Ovaj prizor mnogima je izazvao lavinu najlepših emocija, pa su se samo nizali komentari i čestitke jedni za drugima. Svečanosti nije prisustvovao veliki broj ljudi, već samo oni najvažniji, koji su pevačici i njenom sinčiću najveća podrška.

 

 

- Juče smo slavili Vasilija Ostroškog, zatim moj prvi Američki dan majki, ali i krštenje mog malog plavookog mekanog pamuk princa. Postao si Božije dete i neka te Bog i Sveti Vasilije čuvaju od svakog zla a ja od tuge i ljudi - napisala je Marija u opisu fotografije.

 

Neka im je na sreću i radost, da je mali Mario dugo živ, zdrav i srećan, bile su samo neke od želja kojima se pridružuje i ekipa našeg portala. 

 

Bonus video:

Jovana Pajić otkrila kako se Marija Šerifović snalazi u ulozi majke

 

makonda-tracker