preslatko

Šeta plažom daleko od Srbije, ljulja ga u naručju i peva mu POSEBNU PESMU: Snimak Marije Šerfiović i Marija oduševio sve

0

Nije odolela, a da svima ne pokaže kako provodi najlepše trenutke sa svojim sinčićem 

MARIJA ŠERIFOVIĆ VIDEO SA SINOM
MARIJA ŠERIFOVIĆ VIDEO SA SINOM foto: Instagram

Pevačica Marija Šerifović dugo je čekala da se ostvari u ulozi majke i sada u toj ulozi uživa maksimalno svakog dana.

 

Često je u proteklih nekoliko meseci delila fotografije sa svojim malim naslednikom Marijom, a sada je odlučila da ode korak dalje.

 

Marija je snimila video na koje se vidi da šeta na obali mora, dok su iza nje u pozadini visoke zgrade, pa se može pretpostaviti da su u Americi.

I dok Marija šeta po sitnom, finom pesku, u rukama drži svog sinčića, a uz video ide i pesma našeg velikog muzičara.

 

U pitanju je pesma "Sin jedinac" od Đorđa Balaševića, koja dovoljno govori o tome kako se pevačica oseća svaki put kad ga uzme u naručje.

 

 

Marija se ne libi da sa svojim pratiocima podeli  prelepe fotografije, a ni oni nisu škrti na rečima, pa je uvek zaspu nizom prelepih komentara na račun toga što je konačno uspela da postane majka.

 

Da, podsetimo, Marija je pre nekoliko meseci objavila da je uz pomoć surogat majke dobila sina i da jedva čeka da sa njim dođe u Srbiju.

 

Pisali smo mnogo puta o tome kako uživaju u njihovom stanu u Beogradu na vodi, a kako je to izgledalo pogledajte u galeriji koja sledi. 

1 / 16 Foto: serifovic/instagram

 

Bonus video:

Zavirite na koncet Marije Šerifović 

 

 

makonda-tracker