UVEK ISKRENA

Šta o sinu nikad ne deli na mrežama? Marija Šerifović otkrila detalje iz privatnog života, osvrnula se i na sina Maria

1

Ljubav u njen život je stigla na velika vrata, a sada je otkrila u javnosti detalje o sinu Mariju 

MARIJA ŠERIFOVIĆ NE KRIJE DETALJE IZ ŽIVOTA
MARIJA ŠERIFOVIĆ NE KRIJE DETALJE IZ ŽIVOTAfoto: serifovic/instagram

Od kako se ostvarila u ulozi majke Marija Šerifović je često tema pisanja domaćih medija. Sve oči javnosti uprte su u nju, a ona s ponosom kaže da je stigla ljubav u njen život i da se zove Mario. 

 

Iako retko kada o privatnom životu govori u javnosti, to pravilo je prekršila tokom jednog intervjua za 24.sata.hr gde je otkrila nekoliko detalja o tome šta se promenilo u njenom životu od kad je postala majka.

 

Marija je govorilo o tome kakav je život sa bebom i koliko joj je teško da uskladi obaveze budući da njen posao često zahteva putovanje, a ona kaže da uprkos svim poteškoćama živi najlepše trenutke svog života.

 

Moj krug ljudi čini porodica, kao i prijatelji koji su više od 10 godinamoja 'proširena porodica'. Odnosi s tim mojim ljudima su potpuno bliski, uvek smo tu jedni za druge i ta pripadnost, ljubav i lojalnost je moj 'bubble' u kojem uvek mogu da pronašem sigurnost i podršku - kaže Marija.

 

Na pitanje šta se promenilo od kad je postala mama kaže da je ljubav ispunila njen život.

 

- Pa, naravno! Prolazimo sve one faze odrastanja i života s malom bebom. Ali baš kao što ste i rekli - ljubav je došla, ime joj je Mario i to je moja najveća snaga i motivacija.

 

MARIJA UŽIVA U TRENUCIMA KOJE PROVODI SA SINOM MARIOM
MARIJA UŽIVA U TRENUCIMA KOJE PROVODI SA SINOM MARIOM foto: serifovic/instagram

 

Marija je priznala da joj je teško padalo često buđenje noću, a osvrnula se i na muziku koju mu pušta pred spavanje. 

 

- Ima i noći kada teško zaspi uz bilo koju pjesmu, to ipak ne dijelim na mrežama.

 

Marija često na društvenim mrežama sa pratiocima polemiše oko mnogih stvari. Uvek iskrena, otvorena i spremna da o svemu javno priča, nedavno je ispričala da će se truditi da svog sina pripremi najbolje što bude mogla za surovi svet van četiri zida porodičnog doma. 

 

Bonus video:

Marija Šerifović o PZE

 

makonda-tracker