spas u zadnji čas

Specijalno, kad želite BRZO i ZAUVEK da smršate: Dijeta Marije Šerifović za 7 dana skida 3 kg bez jo jo efekta

0

Ukoliko ste primetili da ste se ugojilI nekoliko kilograma, ne očajavajte, postoji način da se brzo skine, 3,4 kilograma, a tajnu zna i Marija Šerfović 

SPECIJALNA DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ
SPECIJALNA DIJETA MARIJE ŠERIFOVIĆ foto: Nemanja Nikolić

Tokom zime mnogi nabace koji kilogram viška, a to se najčešće odrazi na to da više ne možete da uđete u omiljene farmerke ili vam haljina zateže na sve strane. 

 

U takvom slučaju dobro može da dođe brzinska dijeta sa još bržim rezultatima koju je jednom prilikom držala i naša poznata pevačica Marija Šerifović.

 

Uz pomoć nje se brzo skidaju nakupljeni kilogrami, ali nije prepopručljivo držati je predugo. 

 

 

Pre nego što je krenula na dijetu, pozvala je svoje pratioce da joj se pridruže u zdraovm načinu ishrane.

 

- Ovo je plan ishrane koji odgovara mojoj kilaži i krvnoj grupi, a svako treba da pronađe sebi odgovarajući plan. Sedam dana ću se zdravo hraniti, nadam se da neću prekršiti dijetu. Zeleni čaj je obavezan, to je nešto sa čime započinem dan - rekla je Marija.

 

Kad god bi osetila glad, Marija bi popila čašu obične vode ili bi u nju iscedila malo limuna. To joj je pomoglo da "zavara glad".

 

MARIJA JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA
MARIJA JE DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA foto: Instagram / serifovic

 

Već posle prve nedelje smršala je 2,8 kg, što znači da je ovaj način ishrane efikasan. Marija je nastavila da se hrani zdravo, a jednom prilikom je podeila i svoj jelovnik.

 

- Za doručak jedem na primer palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru ali je ja sada jedem na vodi i uz nju konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće i to bude lepo. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, par badema, možete i suve šljive, strava je. Nekada zdrav hleb koji ne jedem često ali je jako ukusno, uz ćureća prsa, salatu i paradajz, ili domaća pileća pašteta i sirni namaz - ispričala je jednom prilikom Marija.

 

 

- Ako volite kuvano, spaseni ste, ne volim ni grašak, ni boraniju ni paprike koje teško varim, i onda sam ja osuđena na jednom nedeljno biftek, ribu ili neku piletinu sa susamom. Ne jedem lososa, svinjske krmenadle, znači mora i o tome da se vodi računa. Piletina je uvek dobar izbor za ručak - dodala je ona.


Užina joj se uglavnom sastojala od voća, jogurta ili kiselog mleka sa čija semenom, dok su za večeru rezervisane lako svarljive namirnice.

 

- Tuna salata, razne salate, jogurt i tako dalje. Ali nemojte da vas ovo zavara, važne su i količine hrane koje unosite. Takođe, važno je da pre nego što krenete da se hranite drugačije uradite i krvnu sliku i tako dalje - objasnila je Marija.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Da li je ok dijeta po krvnim grupama? 

 

makonda-tracker