sa osmehom u nove pobede

Nikola Rokvić dobio sjajno društvo u PEŠAČENJU DO GRČKE: Pevač nije usamljen u humanitarnom poduhvatu koji će se pamtiti

0

Dok ga supruga čeka u Grčkoj, popularni pevač dobio je saputnike na svom nesvakidašnjem hodočašću

Nikola Rokvić pošao je na put do Grčke
Nikola Rokvić pošao je na put do Grčkefoto: Ana Paunković

Popularni pevač Nikola Rokvić iznenadio je pre nekoliko dana domaću javnost saopštivši da se uputio na humanitarni put na kom će peške preći 1.150 kilometara.


Rokvić je pošao od Hrama Svetog Save, gde su ga ispratili supruga Bojana Barović i njihovo troje dece, a cilj mu je grčka Egina, gde će se pevač pokloniti Svetom Nektariju Eginskom.


Odlučio sam da iz ljubavi prema ljudima krenem na ovaj put i nadam se da će biti na radost mnogih, nadam se da će biti na uzrastanje mnogih, nadam se da će biti na pomoć mnogih – istakao je pevač za Telegraf pred put.

 

Nikolu Rokvića je kod beogradskog Hrama Svetog Save ispratila supruga Bojana Barović s njihovom decom Leonom, Simonom i Angelinom
Nikolu Rokvića je kod beogradskog Hrama Svetog Save ispratila supruga Bojana Barović s njihovom decom Leonom, Simonom i Angelinomfoto: Instagram / nikolarokvic

Prvenstveno, na pomoć mnogim porodicama, mnogoj deci, ali što je najbitnije na pomoć bolesnoj deci zbog koje sam u velikoj meri i krenuo na ovaj put. Pokrenuli smo fondaciju koja će pomagati porodicu, koja će pomagati talentovanu decu, mnogodetnu porodicu, ali isto tako i bolesnu decu – istakao je Rokvić.


Kako su mediji javili, Nikolu će supruga s decom sačekati u Grčkoj, a on neće samovati prilikom teškog putovanja jer su mu se pridružile majka Slavica Rokvić i tetka.


Pevač je na Instagramu podelio snimak na kom ga vidimo kako hoda dok iza njega koračaju dve žene.

 

Nikola Rokvić  s majkom Slavicom i tetkom na putu ka Grčkoj
Nikola Rokvić s majkom Slavicom i tetkom na putu ka Grčkojfoto: Instagram / nikolarokvic

Evo, imam i podršku, tu su mi majka i tetka. Majke, kako ide? – pitao je nasmejani Nikola, a one su mu odgovorile:


Super, idemo do Grčke!


Kako je Rokvić, koji je nedavno sa suprugom pokrenuo fondaciju za pomoć najmlađima, objasnio, on se nada da će donacijama koje će dobiti prilikom svog putovanja uspeti da pomogne mnogim porodicama, na prvom mestu mališanima.

 

BONUS VIDEO

Nikola Rokvić: Moji žuljevi su ništa kakve smo mi pretke imali

 

makonda-tracker