zanimljivo

Nije u pitanju samo razigrana, dečija priroda: Astrolog princeze Dajane otkriva zbog čega je princ Lui "divlje dete"?

3

Mlađi sin princa od Velsa sledeće nedelje puni šest godina
 

foto: John Rainford / SplashNews.com
foto: John Rainford / SplashNews.com

Najmlađe dete princa i princeze od Velsa, Princ Lui često je na naslovnim stranama domaćih i stranih medija zbog svoje drske i razigrane prirode.

 

Bilo je prilika da vidimo kako ga majka, Kejt Midlton, grdi na velikom porodičnom događaju, ili stavlja ruke na uši tokom važnih dešavanja u Bakingemskoj palati.

 

Lui, koji sledeće nedelje puni šest godina, svakako ima nestašnu stranu, kao i mnoga deca njegovih godina. Ali čini se da je njegova "divlja detinja" priroda zapisani u zvezdama.

 

Prema rečima astrologa princeze Dajane, Debi Frank, Lui nije „sklon da prati stado” i „voli da potrese stvari”.

 

Obraćajući se ekskluzivno za HELLO!, Debi je rekla:

 

- Princ Lui, kao i njegova sestra, princeza Šarlot i njegova prabaka, kraljica Elizabeta II, su rođeni u znaku Bika. Ipak, Lui je rođen da bude sopstvena ličnost. Njegova natalna karta ne deli astrološki plan koji se obično povezuje sa postojanim, razumnim znakom Bika - rekla je ona, pa je dodala:

 

- Luisove kvalitete Bika su presvetljene Uranom, planetom divljeg deteta, koja je bila postavljena blizu njegovog Sunca kada je rođen.To znači da on nije sklon da sledi krdo (u ovom slučaju kraljevski protokol). Verovatno će uzdrmati stvari, dodati neke nestašluke i poremećaje u mešavinu.

 

NA SVEČANOSTIMA PRIN LUI STALNO PRAVI SMEŠNE SCENE
NA SVEČANOSTIMA PRIN LUI STALNO PRAVI SMEŠNE SCENE foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je objasnila da će on definitivno imati drugačiji put od svoje sestre i brata.

 

- Kao treće dete princa i princeze od Velsa koje dolazi posle princa Džordža, naslednika, i princeze Šarlote, Lui ima neku dozvolu da ispuni prilično drugačiju životnu svrhu od svoje braće i sestara, što je dobro, jer on želi da radi stvari na svoj način. I ima svojevoljnost.

 

Debi je dodala da je Lui „dašak svežeg vazduha“ za neke kraljevske posmatrače i da „pruža malo olakšanja od krute i staložene kraljevske postave“.

UPRKOS STROGOM VASPITANJU PRINC LUI JE NESTAŠAN
UPRKOS STROGOM VASPITANJU PRINC LUI JE NESTAŠAN foto: EPA / JONATHAN BRADY / POOL

 

- Toliko je privlačan, razigran, drzak i potpuno svoj da se ljudi zaljubljuju u njegove ludorije. Garantovano je da će svima izmamiti osmeh na lice, iako se vidi da otvoreno protestuje sa roditeljima na kraljevskim događajima.

 

- On je ljubazan i pun ljubavi sa Venerom u Biku, Rakom u porastu i Mesecom u Lavu. On voli publiku iako razbija kraljevski kalup. Divan i privlačan, lako mu se oprašta, a njegova privlačna ličnost privlači puno pažnje - kaže Debi.

 

Govoreći o njegovim roditeljima Vilijamu i Kejt, zvuči kao da je Lui jedino od troje princezine dece koje može da testira njenu hladnokrvnu prirodu!

MNOGI PAMTE NJEGOVE LUDORIJE ZBOG KOJIH KEJT KIPTI OD BESA
MNOGI PAMTE NJEGOVE LUDORIJE ZBOG KOJIH KEJT KIPTI OD BESAfoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

- Nesumnjivo, Luisov odlučan Mars u Jarcu stvara neuobičajeni sukob sa Kejtinim Suncem u istom znaku. On je jedina osoba koja može da je natera da izgubi hladnokrvnost! Kejt je veoma samodisciplinovana i pripitomljavanje njenog malog tigrića predstavlja izazov čak i za nju - dodaje astrolog.

 

- U međuvremenu, Venera princa Vilijama u Biku je u istom znaku i blizu Luisove Venere koja pruža ogromnu ljubavnu vezu. Zanimljivo, Venera princeze Dajane je takođe bila ovde - objašnjava Debi i dodaje:

 

- Lui ima Merkur u otvorenom Ovnu nasuprot Vilijamovom Marsu u Vagi koja voli harmoniju, tako da verovatno imaju nekoliko zagrejanih razmena koje brzo prođu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Britanski princ je u velikom problemu

 

makonda-tracker