prerano je otišla

"Živećeš i dalje, srce moje, u meni..." Bliznakinja Bojane Janković se oprostila od sestre emotivnom porukom

0

Nekadašnja voditeljka Ivana Nikolić podelila je dirljivu poruku nakon tragične vesti o smrti njene seste bliznakinje Bojane Janković

Ivana Nikolić i Bojana Janković u Rimu
Ivana Nikolić i Bojana Janković u Rimufoto: _bojaaana__/Instagram

Voditeljka Bojana Janković preminula je, javili su sinoć domaći mediji, a njeno telo je pronađeno u stanu u Beogradu bez znakova života.


Porodica je potom potvrdila tužne vesti, a Telegraf je pisao da je Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo obdukciju tela obožavanog TV lica.


Bojana je iza sebe ostavile dve ćerke, koje je dobila u braku s režiserom i reperom Ognjenom Jankovićem, a izgradila je dugu i uspešnu karijeru na televiziji.

Najveću popularnost stekla je tokom rada na emisiji City na TV Pink, koju je vodila, između ostalih, i sa svojom sestrom bliznakinjom Ivanom Nikolić, koja se danas oglasila na Instagramu nakon tragičnog gubitka.

 

Bojana Janković i Ivana Nikolić bile su i sester bliznakinje i najbolje prijateljice
Bojana Janković i Ivana Nikolić bile su i sester bliznakinje i najbolje prijateljicefoto: _bojaaana__/Instagram

Ona je podelila portret s Bojanom, nastao u njihovom detinjstvu, uz emotivnu poruku.


Oduvek i zauvek, Ika i Boka. Živećeš i dalje, srce moje, u meni, uklesana u mom srcu, u sećanju, u svakom dahu koji udahnem, tu si. I znam da to znaš, Boko. Svaki zrak sunca ću podeliti sa tobom, svaki osmeh ćeš osetiti i ti, i sve ono što čini ovaj život vrednim. Živećeš u mojoj duši zauvek... Nas dve to znamo – napisala je bivša voditeljka.

 

BONUS VIDEO

Brze vesti, 19.4.2024.

 

makonda-tracker