poslednji pozdrav

"Teško je podnela sve, ne mogu da opišem bol koji imam": Poznate ličnosti se u neverici opraštaju od Bojane Janković

1

Više poznatih ličnosti koje su imale priliku da sarađuju s voditeljkom Bojanom Janković izrazilo je tugu nakon vesti o njenoj iznenadnoj smrti

Bojana Janković pronađena je bez znakova života u Beogradu
Bojana Janković pronađena je bez znakova života u Beogradufoto: Facebook Printscreen

Voditeljka Bojana Janković preminula je, javili su domaći mediji, a još uvek nije poznato šta je uzrok smrti.


Njeno telo je pronađeno u stanu u Beogradu bez znakova života, a Više javno tužilaštvo u Beogradu naredilo je obdukciju, tvrdi Telegraf.


Bojana je iza sebe ostavile dve ćerke, koje je dobila u braku s režiserom i reperom Ognjenom Jankovićem, a izgradila je dugu i uspešnu karijeru na televiziji.

Veoma mlada je postala jedno od omiljenih TV lica, dok je vodila muzičku emisiju City na TV Pink, a radila je i na BK, televizji Metropolis, TV Prva... Imala je mnogo prijatelja među poznatim ličnostima, koji ne kriju da su skrhani nakon vesti o njenoj iznenadnoj smrti.


Među prvima je objavljena izjava voditelja Boška Jakovljevića, s kojim je ona sarađivala pre više od dve decenije i imala prijateljski odnos.

 


Sad ste me zatekli. Jedno vreme smo sarađivali, u šoku sam zaista ne znam šta bih vam rekao. To je divna žena, zasita sam u neverici i ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku – rekao je vidno uznemiren voditelj za Kurir.


Njihova koleginica Biljana Obradović, koja je i kuma Bojanine sestre bliznakinje Ivane, nije mogla da zadrži suze.

 

BIljana Obradović nekada je vodila City s Bojanom Janković
BIljana Obradović nekada je vodila City s Bojanom Jankovićfoto: Damir Dervišagić

Nama se svima duša cepa. Ja sam Ivanu i Bojanu upoznala na Fakultetu političkih nauka. Nakon toga sam Ivanu venčala kada se udala za Edina Škorića. Družili smo se, vodile zajedno Siti klub, Siti i ono po čemu mogu da pamtim Bojanu jeste da pozitivnije osobe od nje nema i da je uvek bila spremna da pomogne. Čula sam da je teško podnela šta joj se dešavalo i ne mogu da opišem bol koji imam. Ne mogu da verujem da je nema. Izjavljujem saučešće porodici i verujte da ne znam šta da kažem – rekla je voditeljka za Kurir.


Nekadašnja voditeljka Saška Veselinov Đoković oglasila se na Instagramu nakon tužne vesti i uputila emotivnu poslednju poruku Bojani Janković.


Ostala si mi u sećanju još od prvog susreta i jako me rastužila vest koju sam pročitala danas. Imala si tako nežnu i dobroćudnu narav, umirujuću energiju i zračila si posebnim sjajem. Hvala na kolegijalnosti i podršci koju si mi ukazala. Počivaj u miru – napisala je ona.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

BRZE VESTI 19.04.2024.

 

makonda-tracker