nova svađa na pomolu?

Ova njena odluka mu se neće dopasti: Razdor između Megan Markl i princa Harija raste, razlog će naljititi mnoge

0

Maj mesec će biti preloman za kraljevsku porodicu 

PRINCU HARIJU SE NEĆE DOPASTI ODLUKA MEGAN MARKL
PRINCU HARIJU SE NEĆE DOPASTI ODLUKA MEGAN MARKL foto: EPA / ANDY RAIN

Megan Markl, supruga princa Harija, navodno je donela odluku u vezi sa putovanjem u Veliku Britaniju u maju i ona se ni malo neće dopasti njenom suprugu. 

 

Princ Hari bi trebalo da se vrati u svoju domovinu početkom maja kako bi učestvovao u proslavi 10. godišnjice Igara Invictus. Tom prilikom bi trebao da prisustvuje specijalnoj službi u katedrali Svetog Pavla 8. maja.

 

Ipak, Meganino prisustvo na ovom događaju još uvek neizvesno.

 


Megan je bila konstantno bila uz Harija tokom Invictus događaja svih ovih godina, ali sada postoji mogućnost da bi Hari mogao da prisustvuje predstojećim događajima za međunarodni multi-sport događaj bez nje.

 

- Verujem da Megan više nikada neće kročiti u Veliku Britaniju. Mislim da ona nema nikakvu želju da ima bilo kakvu vezu sa ovom zemljom - primetio je Čarls Rej, bivši kraljevski dopisnik za The Sun.

 

Da li je to uvek bio slučaj?


Megan je u početku prihvata svoju ulogu u kraljevskoj porodici, ali se  primetila promena u njenom stavu tokom vremena.

 

RAZDOR IZMEĐU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL RASTE
RAZDOR IZMEĐU PRINCA HARIJA I MEGAN MARKL RASTE foto: EPA-EFE/DOMINIC LIPINSKI / PA PHOTOS / POOL

 

- Mislim da nije u potpunosti shvatila hijerarhiju unutar kraljevske porodice. Imate monarha, princa od Velsa, a zatim i sve ostale ispod. Htela je da bude zvezda, a kada se to nije desilo, jednostavno se spakovala i otišla za Ameriku.

 

U međuvremenu, princ Hari navodno proživljava "besne noći" u iščekivanju svoje predstojeće posete Velikoj Britaniji sledećeg meseca.

 

- Hari i Megan se bore sa odlukama. Pitaju se šta da rade kad dođe trenutak da on poseti Veliku Britaniju u maju ove godine. Moraće da se pozabavi značajnim izazovima sa kojima se suočava njegova porodica, ali takođe želi da izbegne da uradi ili kaže bilo šta što bi se moglo protumačiti kao manjak podrške njegovoj supruzi, koja se već oseća uvređenom -  rekao je kraljevski stručnjak i pisac Tom Kvin.

 

MEGAN NEMA VIŠE ŽELJU DA SE VRATI U VELIKU BRITANIJU
MEGAN NEMA VIŠE ŽELJU DA SE VRATI U VELIKU BRITANIJU foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Tokom Harijeve poslednje posete Velikoj Britaniji, sastao se sa svojim ocem, kraljem Čarlsom, nakon što mu je dijagnostikovan rak. Međutim, Megan je ostala u Montesitu u Kaliforniji sa njihovo dvoje dece, princom Arčijem i princezom Lilibet. Izgleda da će se sledećeg meseca ponoviti taj scenario i da će Hari otputovati sam u Veliku Britaniju. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Stručnjak analizira govor tela Megan i Harija 

 

makonda-tracker