trač iz knjige

DVA SUSRETA puna strasti i jedno magično pitanje: Najneverovatnija priča o aferi udovice predsednika i glumačke legende

0

U jednoj knjizi pisalo se o fascinantnoj navodnoj aferi Marlona Branda i Žakline Kenedi, koja je bila burna i kratka.

Marlon Brando imao je neverovatan ljubavni život, a jednom su ga spojili s Kenedijevom udovicom
Marlon Brando imao je neverovatan ljubavni život, a jednom su ga spojili s Kenedijevom udovicomfoto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Tokom godina i decenija, mnogo je bilo tračeva i šuškanja o raznim ljubavnim aferama, ali za mnoge od njih sve je ostalo na nivou nepotvrđenih nagađanja. Ipak, jedna takva priča može vas iznenaditi kada su u pitanju njeni akteri: Džeki Kenedi i Marlon Brando.

 

1964. godine, Džeki je već bila udovica Džona Kenedija, ubijenog prethodne godine u Dalasu, a Brando je bio slavan, čuven po filmu "Tramvaj zvani želja" i mnogim drugima, već dobitnik Oskara, oženjen svojom trećom ženom, Taritom Teripajom.

 

U to vreme, i Džeki i Brando bili su slavni i moguće je da su im se putevi zaista ukrstili, ali, prema jednoj knjizi, njihov odnos otišao je na sasvim drugi i dublji nivo.

 

Ova afera nikada nije zvanično potvrđena, ali sama priča, detaljno opisana u knjizi, zvuči vrlo interesantno.

 

Knjiga iz 2009. godine, Bobi i Džeki: Ljubavna priča fokusira se na drugi trač, navodnu aferu između Džeki i Roberta Kenedija, ali sadrži i navode da su Džeki i Brando imaju kratku aferu, kako tvrdi pisac K. Dejvid Hejman.

 

O čemu se tu radilo?

 

Hejman je rekao kako je, za potrebe knjige, saznao navode da je Brando pisao o intimnoj vezi sa Džeki i da je to hteo da objavi u svojim memoatima iz 1994. Pesme kojima me je mama naučila. Hejman je, kako je pisao Pejdž Siks, rekao da je priča bila u prvoj verziji knjige, ali urednik, prijatelj Džeki Kenedi, sprečio je Branda da to objavi.

 

Navodno je Džeki Kenedi načinila prvi korak u odnosu s Brandom
Navodno je Džeki Kenedi načinila prvi korak u odnosu s Brandomfoto: Globe Photos / Zuma Press / Profimedia

U Hejmanovoj knjizi se navodi da je Brando rekao da je Džeki njemu prišla i pitala da ga da provede noć s njom kada su se "družili".

 

Prema Brandu, tri sata su ručali i dosta su pili. Džeki i glumac su plesali, pili, a tokom plesa, Džeki, koju je privlačio Brando, pritisla je svoje butine sugestivno uz njegove. Plesali su, seli i flertovali — navodi se u knjizi.


Kako je rekao Brando: "Od svega što sam pročitao i čuo o njoj, Žaklina Kenedi je bila koketna i senzualna, ali ne posebno seksualna. Ako ništa drugo, zamišljao sam je više kao voajera nego kao igrača. Ali, to nije bio slučaj. Čekala me je da pokušam da je odvučem u krevet. Kad to nisam pokušao, ona je uzela stvar u svoje ruke i pitala magično pitanje: Da li želiš da provedeš noć sa mnom? I rekao sam joj: Mislio sam da nikad nećeš to da me pitaš" — navodi se u knjizi, prenosi bestlifeonline.

U ovoj knjizi se navodi da su se još jedanput susreli u Njujorku, u stanu koji je pripadao jednom od Brandovih prijatelja. Kako je rekao Brando, navodno:

 

Marlon Brando, navodno, dvaput nije ostao imun na Džeki
Marlon Brando, navodno, dvaput nije ostao imun na Džekifoto: The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Nisam siguran da je znala šta radi u seksualnom smislu, ali je to radila dobro — navodi se. Takođe se navodi da je on komentarisao njene "muškobanjaste kukove" i "mišićavu građu".

 

Hejman piše da se afera nije nastavljala.

 

Pošto je dvaput konzumirala vezu s Brandom, Džeki on više nije interesovao i nije ga dalje jurila — piše u ovoj knjizi.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

NA DRUŠTVENIM MREŽAMA HOLIVUD, A U DUŠI PAKAO! Stručnjak otkriva koji su najčešći okidači LETNJE DEPRESIJE i kako se manifestuje

 

 

makonda-tracker