prijatelji ili nešto više?

Prišao joj je, poljubili su se i sve ostavili u NEVERICI: Šakira na teniskom meču uhvaćena s visokim lepotanom!

0

Jasno je da su veoma bliski, ali još uvek nije poznato o kome je reč 

ŠAKIRA RAZMENJUJE POLJUPCE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM U MAJAMIJU
ŠAKIRA RAZMENJUJE POLJUPCE SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM U MAJAMIJU foto: EPA / Hanel Pena

Popularna pevačica Šakira iznenadila je sve nakon što je na Otvorenom prvenstvu u Majamiju razmenila poljubac, doduše u obraz, sa nepoznatim muškarcem na očigled svih prisutnih i kamera za koje je znala da će usnimiti sve što se dogodilo.

 

Ovo iznenađenje dolazi samo nekoliko dana nakon što smo mogli da pročitamo glasine o njenoj, navodnoj, romansi sa glumcem Lusijenom Laviskontom.


Šakiri je na tribinama prišao muškarac, razmenili su poljubac u obraz i osmehe tokom teniskog finala Otvorenog prvenstva u Majamiju

 

 

Kolumbijska pevačica (47) posmatrala je teren na kojem je Janik Siner iz Italije pobedio Grigora Dimitrova iz Bugarske u finalu muškog pojedinačnog turnira na Floridi.

 

Muškarac u svetlo plavoj polo majici pozdravio je Šakiru koja mu je uzvratila poljubav i osmeh. Ovo nije promaklo budnom oku kamere, a novinari su odmah pokrenuli spekulacije o kome se radi i da li je možda ovo novi emotivni partener lepe pevačice.

 

Kao i uvek, Šakira je bila stilizovana za desetku, u beloj kratkoj teksas suknji i krem korsetu na rajsfešlus sa prednje strane. Ceo izgled upotpunila je parom belih kožnih čizama sa potpeticom i ogromnim Versace naočarima za sunce.

 

Šakira je pobrala simpatije brojnih okupljenih posmatrača, a da li je u pitanju samo prijatelj koji je došao da uživa u ovom poznatom teniskom turniru ili nešto više od toga ostaje da vidimo u danima koji su pred nama. 

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video:

Kolumbijka pati za Srbinom 

 

 

makonda-tracker