video

Njegov odgovor — i mama i Jelena! Priznanje Novaka Đokovića o najvažnijim ženama u životu će vas sigurno DIRNUTI

0

Novak Đoković je, u društvu najboljih tenisera sveta, odgovarao na lična pitanja i mami i ženi posvetio najlepše reči.

Novak Đoković povodom Dana žena je ispričao koliko ceni najvažnije žene u svom životu
Novak Đoković povodom Dana žena je ispričao koliko ceni najvažnije žene u svom životufoto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Teniser Novak Đoković ostvario je neverovatne uspehe na profesionalnom planu i karijerno je postigao stvari kojima bi retko koji sportista mogao da se pohvali.

 

Ipak, na tom putu odricanja da bi se došlo do uspeha, imao je veliku pomoć u vidu svoje porodice, oca i majke, a potom i supruge Jelene, koja je uz njega bila kroz sve pobede i poraze.

 

Novak je, sada, zajedno sa ostalim najboljim teniserima ATP liste odgovarao na pitanja ko su za njih najneverovatnije osobe u životu povodom Dana žena, a njegov odgovor nimalo ne iznenađuje.

I dok je većina navodila svoje majke ili svoje supruge, neki su navodili i koleginice, poput Danila Medvedeva, koji je naveo Mariju Šarapovu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ATP Tour (@atptour)

 

Međutim, Novak je bio jasan: za njega su najvažnije supruga Jelena i majka Dijana Đoković.

 

Naravno, moja žena i moja majka. One su stene u mom životu. Moja mama, najpre, skoro čitav moj život. Naravno, i moja žena, koja je sa mnom i uz više više od 15 godina. One su neverovatne i dugujem veliku zahvalnost tome što imam tako divne žene i osobe oko sebe, koje mi dozvoljavaju da budem to što jesam i i dalje podržavaju moje igranje tenisa i putovanja po svetu.

 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

Bonus video

PRESVLAČIO SAM SE, A ONDA SU MI NOVAK I JELENA ZAKUCALI NA VRATA Željko Samardžić progovorio o VELIKOM IZNENAĐENJU pred koncert

makonda-tracker