zamalo da postane srpski zet

Ko je bogati Mark, bivši dečko ANE IVANOVIĆ? Upoznao ih je Novak Đoković, nakon RASKIDA oženio je PEVAČICU

0

Nakon veze sa njim uplovila je u brak sa Bastijanom Švajnštajgerom 

Ovaj dasa je bivši dečko Ane Ivanović
Ovaj dasa je bivši dečko Ane Ivanović foto: Instagram / markstilitano

Naša poznata teniserka Ana Ivanović stekla je popularnost baveći se belim sportom, a o njenoj lepoti brujao je svet. Ipak, u njenom životu nije bilo mnogo muškaraca, pre nego što je 2016. godine je ušla u braku sa Bastijanom Švajnštajgerom.

 

Pre njega u životu Ane Ivanović bilo je svega nekoliko muškaraca koji su bili vredni pažnje, a jednog je posebno volela. U pitanju je bogati naslednik Mark Stilitano, koji se takođe bavio tenisom i pasionirani je ljubitelj sporta.

 

Njih dvoje su bili u vezi 3 godine, a nakon što su odlučili da svako krene svojim pute Mark je oženio pevačicu, a Ana je sreću našla pored Bastijana s kojim ima troje dece.

 

Dešavanja u Rimu privukla su pažnju domaće javnosti. Tamo je održan Rajder kupu na kojem su se okupila važna imena iz sveta sporta među kojima je bio Novak Đoković, ali i Ana Ivanović i njen bivši emotivni partner Mark Stilitano. 

 

 

Sve oči javnosti bile su uprte u njih dvoje, ali nigde se nije moglo videti da li se nekadašnji par sreo na turniru. 

 

Iako je Ana vešto svoje veze skrivala od očiju javnosti, veza sa Markom nije ostala skrivena.

 

 

Ono što se zna jeste činjenica da su se oni zavoleli i zabavljali oko 3 godine. Njih je upoznao Novak Đoković, a u vezi su bili tokom 2013. godine.

 

Bonus video:

 

Ana i Bastijan 

 

 

makonda-tracker