iskren

Vuk Kostić ima dom i uspešnu karijeru, ali mu to nije dovoljno: Glumac otkrio šta je to što mu NEDOSTAJE da bude SREĆAN

0

Uprkos činjenici da živi san mnogih muškaraca Vuku fali ono malo da mu sve bude potaman 

NEOSTVARENA ŽELJA VUKA KOSTIĆA
NEOSTVARENA ŽELJA VUKA KOSTIĆA foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumac Vuk Kostić godinama važi za jednog od najvećih zavodnika među glumcima na domaćoj javnoj sceni. Osim zbog fantastično odigranih uloga Vuk je često bio u centru pažnje medija zbog emotivnih veza sa lepoticama.

 

Ipak, čini se da još uvek nije uspeo da pronađe onu koja će zauvek zaključati njegovo srce u svom. Upravo to je ono što mu nedostaje kako bi bio potpun i kako bi osetio da je istinski srećan.

 

- Sreća je u malim stvarima, nije srećan onaj ko mnogo ima, nego onaj kome malo treba. Valjalo bi da dobijem dete, to je jedino što mi je bitno. Ostvario sam se kao glumac, ne patim od toga da budem uspešniji. Danas ne smeš mnogo da pričaš o tome da si srećan, odmah počnu da te mrze. Volim stvari koje imam i negujem, zdravlje mi je bitno, i još samo nedostaje to ostvarenje roditeljske uloge - započeo je Vuk.

 

 

On je takođe otkrio i da bi voleo da njegov brak bude poput onog koji su imali njegovi roditelji, pun ljubavi i obostranog poštovanja.

 

- Odrastao sam gledajući skladan brak, i svi oko mene ga imaju. To je prvo ono što utiče na tebe, svi kumovi moji imaju skladan brak. Moraš da imaš neki cilj, ali biće onako kako bude.. Voleo bih, to je moja želja, takav je bio moj ćale prema meni, i moja majka prema ocu. Brak je sveta tajna, kad ste jedno. Ljudi se ugledaju na odnose u porodici, ugledaju se na roditelje. Moj tata je držao moju mamu kao malo vode na dlanu, ja bih tako isto voleo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by vuk kostic (@vukkosticbadza)

 

Za Vuka se dobro zna da je pasionirani ljubitelj prirode, pa ne čudi što je u divljini napravio za sebe vikendicu, koja je pravi mali raj skriven daleko od gradske buke i vreve. Ipak, strašno žali što je moro da proda očevu jedrilicu, koja mu je ostala u nasledstvo.

 

- Da, kupio sam vikendicu, ali to su bile druge godine. To vreme ne znam da li će se vratiti, voleo bih to, naravno, ali ne verujem. Jedrilica je pripadala tati. Prodao sam je očevom drugu jer nisam mogao da plaćam ležarinu. Da sam plaćao ležarinu, to bi bilo preskupo. Nije ona preterano vredna, a ja svakako imam preko leta za plovidbu par čamaca i ribaricu.

 

1 / 8 Foto: Vuk Kostić Instagram

 

Kada god ima slobodnog vremena Vuk odlazi u svoju vikendicu koju je sredio baš po svom ukusu. Tamo ga čekaju dva psa s kojima često ide u lov, a tu dočekuje i svoje dobre prijatelje s kojima uživa u odličnoj hrani i druženju.

 

- Sa Vojinom Ćetkovićem dogovarao sam se da kupimo neku konobu, odnosno kućicu, i da predajemo glumu na Cetinju. Da tu pecamo, Bigovo je na dva minuta od Tivta - izjavio je Kostić prošle godine za domaće medije.

 

Da li će ovaj svoj plan uspeti da ostvare ostaje nam da vidimo, a dok se to ne desi vikednica mu je utočište, mesto za odmor, uživanje i relaksaciju koje ne bi dao ni za šta na svetu. 

 

Bonus video:

Glumica otkrila svoj najveći porok 

 

makonda-tracker