(FOTO)

Objavljena NIKAD VIĐENA fotografija princeze Dajane: Čarls Spenser se prisetio BEZBRIŽNIH dana sa ledi Di

0

Princeza Dajana je uvek aktuelna tema, a ljude naročito zanima njen život pre ulaska u kraljevsku porodicu i svega što se nakon toga izdešavalo.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princeza Dajana je rođena u u porodici britanskog plemstva sa kraljevskim poreklom kao Poštovana Dajana Spenser. Bila je četvrto dete i treća kćerka Džona Spensera, osmog grofa Spensera od Altorpa i Plemenite Fransis Rut Burk-Roš, ćerke lorda Fermoja.

 

Dajanin brat, Čarls Spenser, retko objavljuje porodične fotografije, ali poslednja na njegovom profilu je zainteresovala javnost.

 

Čarls je postavio fotografiju na kojoj se nalazi petogodišnja Dajana okružena svojim sestrama.

 

On retko objavljuje ovakve fotografije, ali često u intervjuima govori o svojoj sestri Dajani i napominje to koliko su bili bliski kao brat i sestra.

Redovno odnosi cveće na njen grob, a naročito poštuje taj običaj kada su u pitanju bitni praznici. Čarls se prisetio i kako je govorio njihov otac tog dana kada se Dajana rodila.

 

Bio je 1. jul 1961. naročito topao dan i tada se rodila moja divna ćerka.

Dajanin brat je bio upitan i da prokomentariše različite spekulacije oko imena ćerke princa Harija, međutim on je istakao da stvari uvek gleda kroz prizmu porodice i da ga novinski natpisi ne zanimaju.

 

 

 

makonda-tracker