nije skupo, a deluje

Kako izgraditi SAVRŠENU FIGURU bez dijete? 6 saveta Megan Markl zbog kojih ćete zauvek zaboraviti na gladovanje

0

Supruzi princa Harija je na prvom mestu zdravlje kada planira svoj jelovnik, pa neka vas njen vitak stas ne zavara: ona ne gladuje i nije na strogim dijetama, već samo primenjuje ove trikove

Megan Markl se ne menja već godinama, a njena tajna su zdravi izbori u ishrani
Megan Markl se ne menja već godinama, a njena tajna su zdravi izbori u ishranifoto: EPA/NEIL HALL

Megan Markl, vojvotkinja od Saseksa i supruga britanskog princa Harija, oduvek je bila veoma vitka.


Još kada je počinjala karijeru kao glumica, ona je mogla da se pohvali izuzetnim stasom, po kom je postala prepoznatljiva u seriji "Suits", a od udaje za princa Harija 2018. uvek izgleda manje-više isto. Tako se i nakon dve trudnoće brzo vratila svojoj uobičajenoj figuri, a ona je u više navrata pričala o svojim osnovnim principima ishrane.


Megan Markl, naime, nikada nije na dijeti, a strogi režimi za nju ne dolaze u obzir. Stvar u balansu: ona je deo sedmice vegan, a deo jede meso, izvore energije traži u prirodi i ne odriče se pomfrita i alkohola kada ih poželi.

Izbegava hranu koja je "usporava"


– Definitivno se trudim da jede što je moguće "čistije". Pokušavam da izbegnem stvari koje će me učiniti letargičnom i tromom – rekla je vojvotkinja jednom prilikom za magazin Shape. – Uglavnom jedem ribu i povrće, ali sam takođe i gurman.

 

Megan Markl ne mora da pazi na dužinu odeće od napuštanja kraljevske porodice, pa često ističe svoj vitak stas
Megan Markl ne mora da pazi na dužinu odeće od napuštanja kraljevske porodice, pa često ističe svoj vitak stasfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Neophodan joj je jak doručak


Kako tvrde kraljevski biografi Omid Skobi i Kerolin Durand, Megan nikad ne preskače doručak.


Njen jutarnji ritual počinje šoljicom tople vode s kriškom limuna, posle čega je red na njen omiljeni doručak: ovas sa bademovim ili sojinim mlekom, s bananama i agavinim sirupom kao zaslađivačem – napisali su oni u knjizi "U potrazi za slobodom".


Praktikuje vegansku ishranu radnim danima


U razgovoru za Best Health, Megan Markl je otkrila da je smanjila unos mesa da bi poboljšala svoje zdravstveno stanje.


Pokušavam da se hranim veganski tokom nedelje, a onda sam fleksibilnija tokom vikenda – objasnila je.


Ne uskraćuje sebi stvari koje voli


Vojvotkinja priznaje da nekad ne može da odoli brzoj hrani.

 

Megan Markl na događaju magazina Variety
Megan Markl na događaju magazina Varietyfoto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Mogla bih da jedem pomfrit ceo dan. I volim testeninu. Obožavam ugljene hidrate. Ko može da ne voli ugljene hidrate? – istakla je Megan Markl.


Ona veruje da će, ako se liši omiljene hrane, još više žudeti za njom, pa se zato tokom vikenda rado počasti nečim masnijim.

Pije zelene sokove


U razgovoru za Shape, Megan je otkrila su joj izvori energije prirodne namirnice i da odlaskom na kafu "samo povređujemo sebe".


Volim da koristim prirodne izvore energije kao što je zeleni sok. Nešto što uđe u sistem i lepo me podigne – istakla je.

 

Megan Markl trudi se i da ostane fizički aktivna
Megan Markl trudi se i da ostane fizički aktivnafoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Alkohol pije u razumnim granicama


Naravno da ću popiti čašu vina, ukusno je i u tome uživam – rekla je za Best Health. – Radite stvari u kojima uživate, ali umereno. Upoznajte svoje telo, šta je za vas dobro i bićete okej.
 

* Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

 

BONUS VIDEO

Lampaš: Dijeta asocira ljude na izgladnjivanje

 

makonda-tracker