iskreno

"Žestoki momci" nemaju šanse: Kad se Teya Dora ZALJUBI, zapostavlja bitne stvari, a privlače je samo ovakvi frajeri

0

Predstavnica Srbije na Evroviziji ne priča često o privatnom životu, ali nedavno je otkrila nekoliko interesantnih detalja

Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, predstavlja Srbiju na Evroviziji pesmom 'Ramonda'
Teodora Pavlovska, poznatija kao Teya Dora, predstavlja Srbiju na Evroviziji pesmom "Ramonda"foto: Instagram / iamteyadora

Teodora Pavlovska, poznatija pod umetničkim imenom Teya Dora, predstavljaće Srbiju na Evroviziji u Malmeu u maju 2024. godine.


Ona će se evrovizijskoj publici predstaviti pesmom "Ramonda", s kojom je pobedila na srpskom nacionalnom takmičenju Pesma za Evroviziju '24.


Teya Dora je devojka koja može da se pohvali izuzetnim obrazovanjem, glasom, talentom i biografijom, a autorka je brojnih uspešnih hitova naše muzičke scene, dok je pevala prateće vokale uspešnim američkim pevačima.

Međutim, kada je reč o njenom privatnom životu, o njemu se ne zna mnogo, tek da je dete poznatih roditelja i umetnika, da je pre tri godine ostala bez oca i da je živela u Americi. Kada je u pitanju ljubav, ona je nedavno istakla da se trenutno na tom planu ne dešava ništa.

 

Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji, pesmom 'Ramonda'
Teya Dora predstavlja Srbiju na Evroviziji, pesmom "Ramonda"foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni status ne postoji. U poslednje vreme nigde ne izlazim, pa ne mogu ni da upoznam nove ljude. Tu je porodica, nekoliko najboljih prijatelja. Ako bih se zaljubila, zapostavila bih bitne stvari, a to sada ne zelim i ne mogu, jer imam previse obaveza oko karijere – rekla je nedavno Teya Dora za Novu.


Njen najveći hit "Džanum", koji je stekao svetsku popularnost, sniman je, inače, za potrebe serije "Južni vetar: Na granici", koja govori o podzemlju, a Teya Dora je tom prilikom istakla da muškarci iz tog sveta nisu po njenom ukusu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TEYA DORA (@iamteyadora)


Mene definitivno privlače fini ljudi. Smatram da takvi ljudi više znaju šta žele od života. Volim da dele slična interesovanja kao ja. Bitno mi je da volimo sličnu vrstu umetnosti, al naravno nije presudno ni to. Žestoki momci svakako nisu moja sfera interesovanja – istakla je ona.

 

BONUS VIDEO

Teya Dora: Moja pesma ima srpsku melodiju, upakovanu u moderan zvuk i jaku poruku

 

makonda-tracker