verovala je u nju

Hvalila je ćerku u javnosti, ona joj je najveća podrška: Znate li koja POZNATA NOVINARKA je majka Teya Dore?

0

Jedna od favoritkinja za pobedu na "Pesmi za Evrovizuju" ne krije da u porodici crpi snagu i energiju 

TEYA DORA JE JEDAN OD FAVORITA ZA ODLZAK NA EUROSONG
TEYA DORA JE JEDAN OD FAVORITA ZA ODLZAK NA EUROSONG foto: Instagram / iamteyadora

Pevačica Teya Dora pobrala je simpatije publike kada se pojavila u prvoj polufinalnoj večeri na "Pesmi za Evroviziju". Prošla je u finale, gde je još jednom predstavila svoju pesmom "Ramonda".

 

Ona, po mišljenju mnogih, važi za jednog od glavnih favorita, a uz nju su tu i Breskvica, Zorja Pajić i Konstrakta

 

Budući da se o takmičarima danima uveliko piše i oni sami su otkrili neke detalje iz svog života, a neke su pronašli pripadnici sedme sile. Tako se saznalo da je majka Teya Dore veoma dobro poznata srpskoj javnosti.

 

 

U pitanju je novinarka Jasna Jojić, koja se i ranije pojavljivala u medijima i pričala o toma a joj je ćerka veoma talentovana i mlada devojka, s velikim snovima. 

 

I čini se da se deo tih njenih snova upravo ostavaruje. Teya Dora je takođe jednom prilikom otkrila da nema oca i da joj je majka najveća podrška u životu. 

 

TEYI JE MAJKA NAJVEĆA PODRŠKA
TEYI JE MAJKA NAJVEĆA PODRŠKA foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Da posetimo, ako pobedi na Beoviziji, Teya Dora će Srbiju predstavljati na "Eurosongu" koji se ove godine održava u Malmeu. Njena pesma "Ramnoda" izazvala je veliku pažnju javnosti u našoj zemlji, ali i regionu.

 

Ramonda je prepoznatljivi cvet ljubičastih latica, Natalijina ramonda, simbol je Dana primirja u Prvom svetskom ratu koji se obeležava 11. novembra. Tog dana je 1918. godine u Francuskoj potpisano primirje koje je bilo na snazi do zaključenja konačnog mirovnog sporazuma u Versaju 28. juna 1919. godine kada je formalno okončan Prvi svetski rat.

 

Bonus video:

Zejna prokomentarisala Karleušu i njen stav o PZE

 

makonda-tracker